Cosiloft 100 white frame / grey top

Art nr. 5957880
De Cosiloft 100 is een prachtige loungetafel welke je helemaal naar jouw smaak kan samenstellen. Deze nieuwe collectie van Cosi is een evolutie in de vuurtafels. De Cosiloft 100 beschikt over een mooi, opengewerkt aluminium frame met een tafelblad naar eigen keuze. Er zijn drie verschillende
Adviesverkoopprijs
€ 879,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

De Cosiloft 100 is een prachtige loungetafel welke je helemaal naar jouw smaak kan samenstellen. Deze nieuwe collectie van Cosi is een evolutie in de vuurtafels.

De Cosiloft 100 beschikt over een mooi, opengewerkt aluminium frame met een tafelblad naar eigen keuze. Er zijn drie verschillende tafelbladen verkrijgbaar: grijs, zwart en teak. Het frame is in twee kleuren beschikbaar: wit voor een moderne look of zwart voor een industriële stijl. Ondanks zijn mooie loungetafel hoogte past er in de Cosiloft 100 zelfs een 5 kg gasfles. Deze zit goed verwerkt in het pure design van de Cosiloft tafel.

Bij iedere Cosiloft wordt een afdekplaat voor de brander meegeleverd. Heb je de haard niet aanstaan, dan kan je op deze manier toch gebruik maken van het totale tafeloppervlak. Geniet van het samenzijn met familie en vrienden!

Specificaties
Merk Cosi
Model Loft
Primaire kleur Wit
Secundaire kleur Grijs
Brandstof
Propaan
Brandstofverbruik gram/uur 608 gram/uur
Breedte cm 100 cm
Hoogte cm 47 cm
Lengte cm 100 cm
EAN code 8712757455539
Garantie 2 jaar
Keurmerk CE
Ontstekingstype Elektronische ontsteking met thermokoppel

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden