Cosiloft 100 bar table white frame / teak top

Art nr. 5980120
Deze Cosiloft 100 bar table is een aanwinst voor de Loft familie, die het mogelijk maakt om op hoogte te genieten van de warmte van de vlammen. De bartafel heeft de ideale stahoogte, maar kan ook mooi gecombineerd worden met barstoelen zo geniet je heerlijk van de warmte op bovenlijf- en
Adviesverkoopprijs
€ 849,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Deze Cosiloft 100 bar table is een aanwinst voor de Loft familie, die het mogelijk maakt om op hoogte te genieten van de warmte van de vlammen. De bartafel heeft de ideale stahoogte, maar kan ook mooi gecombineerd worden met barstoelen zo geniet je heerlijk van de warmte op bovenlijf- en gezichtsniveau.

Net als de andere vuurtafels uit de Cosiloft collectie zijn er meerdere frame-tafelblad combinaties mogelijk. Er zijn drie verschillende tafelbladen verkrijgbaar voor de Cosiloft 100 bar table: naturel teak, zwart aluminium of grijs aluminium. Kies voor een moderne look het witte frame en voor een industriële stijl het zwarte frame.

Door het hoge frame van de bartafel, past er in de Cosiloft 100 bar table een gasfles van maximaal 10 kg. Zo geniet je extra lang van het vuur en de aangename warmte onder het genot van een hapje en een drankje.

Bij iedere Cosiloft bar table wordt een afdekplaat voor de brander meegeleverd. Heb je de brander niet aanstaan, dan kan je op deze manier toch gebruikmaken van het totale tafeloppervlak. Geniet van een gezellige tijd met familie en vrienden!

*Let op: ga je voor een Cosiloft met teak? Plaats dan nooit een beschermhoes over het teak hout. Teak is helaas niet geschikt om af te dekken onder een hoes. Het teakblad kan je buiten laten staan of opslaan in bijvoorbeeld een garage of tuinhuis.

De Cosiloft 100 bar table wordt geleverd inclusief 30 mBar regelaar met gasslang, 4 keramische houtblokken, lavastenen, batterij en afdekplaat.

Specificaties
Merk Cosi
Model Loft bar table
EAN code 8712757463701
Primaire kleur Wit
Secundaire kleur Bruin
Brandstof
Propaan
Brandstofverbruik (gram/uur) 608
Breedte (cm) 100
Hoogte (cm) 105
Lengte (cm) 100
Gewicht (kg) 38
Garantie 2 jaar
Keurmerk CE
Vermogen 9 kW
Vermogen 9 kW

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden