Livin'flame vuurkorf Oyo

Art nr. 5953160
Vuurkorf Oyo brengt het hele jaar door sfeer en gezelligheid naar je tuin. Verwarm je handen op een koude winteravond óf nodig vrienden uit voor een ongedwongen avond marshmallows roosteren in de zomer. De rustieke vuurkorf wekt meteen het gevoel van een echt kampvuur op. Sfeervolle vuurkorf De
Adviesverkoopprijs
€ 54,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Vuurkorf Oyo brengt het hele jaar door sfeer en gezelligheid naar je tuin. Verwarm je handen op een koude winteravond óf nodig vrienden uit voor een ongedwongen avond marshmallows roosteren in de zomer. De rustieke vuurkorf wekt meteen het gevoel van een echt kampvuur op.

Sfeervolle vuurkorf

De Oyo is een prachtige donkere vuurkorf waarmee je avondenlang geniet van een prachtig haardvuur. Het elegante ontwerp geeft de Oyo de uitstraling van een klassieke vuurkorf. Samen met vrienden en familie worden avonden met zo’n knisperend vuur extra behaaglijk en gezellig. De ruime vuurkorf biedt ruimte aan een groot aantal houtblokken, waardoor het vuurtje extra lang blijft branden.

Belangrijkste kenmerken

  • Gezellige sfeermaker in de tuin
  • Effectieve warmtebron
  • Afmetingen: 56 x 42 x 42 cm (hxbxd)
  • Materiaal: Gepoedercoat staal

Veilig en gemakkelijk

De Oyo is een eenvoudige vuurkorf waar je met gemak een mooie vlam in krijgt. Het vuur is door de openingen van veel zuurstof voorzien. Hierdoor kan het hout prachtig branden, terwijl de vlammen veilig binnen de korf blijven. Je ontvangt de korf inclusief pook en een onderplaat waarmee de houtresten en de as wordt opgevangen. Ook is de tuinhaard dankzij deze bodemplaat zonder problemen op het terras of op het gras te plaatsen. De Oyo is gemaakt van stevig staal, waardoor jarenlang geniet van deze prachtige sfeermaker. Dus nodig vrienden of familie uit voor een hapje en een drankje én geniet van het prachtige vlammenspel!

Wil je extra lang genieten van een mooie zomeravond? Óf nodig je jouw vrienden uit voor een glaasje glühwein in de winter? Met de Oyo creëer je altijd extra sfeer en gezelligheid. Steek het vuur aan en geniet!

Specificaties
Merk Livn
Model Oyo
EAN code 8712757459728
Primaire kleur Zwart
Breedte (cm) 42
Diepte (cm) 42
Hoogte (cm) 56
Garantie 2 jaar
Materiaal Staal
Soort haard Vuurkorf

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden