Livin'flame terrashaard Gao

Art nr. 5953060
De Gao is niet alleen een prachtige vuurkorf, maar kan ook gebruikt worden als houder voor een Zweedse fakkel! Met een warme chocolademelk in de hand en de knisperende vlammen van vuurkorf Gao op de achtergrond wordt zelfs de koudste winteravond sfeervol en gezellig. 2-in-1 vuurkorf De Gao is
Adviesverkoopprijs
€ 79,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

De Gao is niet alleen een prachtige vuurkorf, maar kan ook gebruikt worden als houder voor een Zweedse fakkel! Met een warme chocolademelk in de hand en de knisperende vlammen van vuurkorf Gao op de achtergrond wordt zelfs de koudste winteravond sfeervol en gezellig.

2-in-1 vuurkorf

De Gao is een prachtige donkere vuurkorf waarmee u nachtenlang geniet van een prachtig haardvuur. Samen met vrienden en familie wordt de avond met zo’n vuurtje extra behaaglijk en gezellig. Maar hoewel een vuurkorf hartstikke leuk is, heeft u misschien niet altijd zin in zo’n groot haardvuur. Daarvoor biedt de Gao een simpele oplossing! Draai hem om en transformeer de vuurkorf tot een prachtige houder voor een Zweedse fakkel of een grote kaars. Zo creëert u weer op een hele andere manier sfeer. Met de Gao haalt u dus twee mooie sfeermakers in één keer in huis!

Belangrijkste kenmerken

  • Gezellige sfeermaker in de tuin
  • Te gebruiken als vuurkorf of als houder voor een Zweedse fakkel
  • Effectieve warmtebron
  • Afmetingen: 70 x 48 x 48 cm (hxbxd)
  • Materiaal: staal

Veilig en gemakkelijk

De Gao is een eenvoudige vuurkorf waar u met gemak een mooie vlam in krijgt. Het vuur krijgt veel zuurstof waardoor het goed kan branden. De vlammen blijven veilig binnen de perken van de korf en dankzij de bodemplaat worden de houtresten en het as netjes opgevangen. Zo blijft er na het stoken geen troep achter! Ook kan de tuinhaard dankzij deze bodemplaat zonder problemen op het terras of op het gras geplaatst worden. Dus nodig vrienden of familie uit voor een hapje en een drankje en ga een gezellige avond tegemoet met het sfeervolle vuur van uw buitenhaard op de achtergrond!

Met de Gao profiteert u van twee mooie sfeermakers in een. Wanneer u zin heeft in een mooi haardvuur gebruikt u hem als vuurkorf en bent u toe aan iets rustigers dan draait u hem gewoon om en heeft u een mooie houder voor een kaars of fakkel. Een prachtige twee-in-een vuurkorf voor prettige avonden buiten!

Specificaties
Merk Livin'flame
Model Gao
Primaire kleur Zwart
Breedte cm 48 cm
Diepte cm 48 cm
Hoogte cm 70 cm
Gewicht kg 6.6 kg
EAN code 8712757450459
Garantie 2 jaar
Materiaal Staal
Soort haard Terrashaard

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden