Cosiscoop Urban black

Art nr. 5801250
Ben je op zoek naar een stoere variant met een mooie combinatie van materialen? Dan is de Cosiscoop Urban echt wat voor jou. Door het gebruik van teakhout in combinatie met wit of zwart metaal, is de Urban altijd de perfecte keuze. Wil je hem tussentijds uitzetten? Geen probleem, door de
Adviesverkoopprijs
€ 189,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Ben je op zoek naar een stoere variant met een mooie combinatie van materialen? Dan is de Cosiscoop Urban echt wat voor jou. Door het gebruik van teakhout in combinatie met wit of zwart metaal, is de Urban altijd de perfecte keuze.

Wil je hem tussentijds uitzetten? Geen probleem, door de bedieningsknop is hij eenvoudig te doven en kan de lantaarn de volgende keer gewoon weer aangestoken worden met een lange aansteker.

Alle Scoop gaslantaarns werken op een universele 190 gram prikcartouche. Let op dat je altijd een gascartouche kiest die voorzien is van een gas-stop-systeem. Mocht de gaslantaarn het contact met de cartouche verliezen gaat het gas-stop-systeem automatisch in werking. De kiezelstenen worden standaard meegeleverd.

Specificaties
Merk Cosi
Serie Cosiscoop
Model Urban
EAN code 8712757468645
Primaire kleur Zwart
Secundaire kleur Bruin
Brandstof Propaan/butaan 
Brandstofverbruik (gram/uur) 30
Breedte (cm) 20
Hoogte (cm) 49,3
Lengte (cm) 20
Gewicht (kg) 6
Garantie 2 jaar
Keurmerk CE

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden