Cosiscoop Rope black

Art nr. 5981130
In lijn met de laatste tuinmeubeltrends is de Cosiscoop Rope ontwikkeld. Deze prachtige lantaarn is gemaakt van aluminium met gevlochten touw. Het touw is geschikt voor buitengebruik en is kleurvast en schimmelbestendig. De vrijstaande lantaarn heeft een diameter van 45 cm en is maar liefst 74 cm
Adviesverkoopprijs
€ 219,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

In lijn met de laatste tuinmeubeltrends is de Cosiscoop Rope ontwikkeld. Deze prachtige lantaarn is gemaakt van aluminium met gevlochten touw. Het touw is geschikt voor buitengebruik en is kleurvast en schimmelbestendig. De vrijstaande lantaarn heeft een diameter van 45 cm en is maar liefst 74 cm hoog. De Cosiscoop Rope zit qua uitstraling dan ook tussen een gaslantaarn en vuurzuil in. De vrijstaande gaslantaarn is verkrijgbaar in de kleuren warm grijs en zwart en voegt gegarandeerd sfeer toe aan jouw binnen- of buitenruimte.

De gaslantaarns zijn eenvoudig in gebruik en werkzaam op een 190 gram gascartouche. Draai het gasblikje aan de onderzijde in de lantaarn, draai de knop open en steek met een lange aansteker de Scoop lantaarn aan. Op een blikje branden de Scoops 5 tot 6 uur. Van deze Cosiscoop heb je dus avondenlang plezier.

Wil je hem tussentijds uitzetten? Geen probleem, door de bedieningsknop is hij eenvoudig te doven en kan de lantaarn de volgende keer gewoon weer aangestoken worden met een lange aansteker. Met deze lantaarn steel je de show bij vrienden en kennissen.

Alle Scoop gaslantaarns werken op een universele 190 gram prikcartouche. Let op dat je altijd een gascartouche kiest die voorzien is van een gas-stop-systeem. Mocht de gaslantaarn het contact met de cartouche verliezen gaat het gas-stop-systeem automatisch in werking.

De Cosiscoop Rope wordt geleverd inclusief glas en kiezelstenen. Universele 190 gram gascartouches met veiligheidsventiel zijn te verkrijgen bij onze Cosi partners, tuincentra en bouwmarkten.

Specificaties
Merk Cosi
Serie Cosiscoop
Model Rope
EAN code 8712757478514
Primaire kleur Zwart
Brandstof Propaan/butaan 
Brandstofverbruik (gram/uur) 30
Breedte (cm) 45
Hoogte (cm) 74
Lengte (cm) 45
Gewicht (kg) 7,96
Garantie 2 jaar
Keurmerk CE
Vermogen 0,4 kW
Vermogen 0,4 kW

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden