Cosiscoop Cement bold

Art nr. 5981150
De Cosiscoop Cement is wat je noemt een collector’s item. Deze sfeervolle gaslantaarn maakt door zijn mooie materialen combinatie echt een statement. Het gebruik van betonachtige materialen in combinatie met het glas maakt deze lantaarn daarnaast ook stoer. De Cement is beschikbaar in drie modellen:
Adviesverkoopprijs
€ 119,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

De Cosiscoop Cement is wat je noemt een collector’s item. Deze sfeervolle gaslantaarn maakt door zijn mooie materialen combinatie echt een statement. Het gebruik van betonachtige materialen in combinatie met het glas maakt deze lantaarn daarnaast ook stoer. De Cement is beschikbaar in drie modellen: de Cosiscoop Cement round, Cosiscoop Cement square en Cosiscoop Cement bold.

De Cosiscoop Cement bold is een robuuste gaslantaarn. Het glas is deels over de concrete look behuizing geschoven waardoor de lantaarn een moderne uitstraling krijgt. De vierkante variant, de Cosiscoop Cement square, past dankzij zijn hoekige design perfect in een strak, industrieel interieur of buitenruimte.

Deze gaslantaarn is ideaal om de mooie avonden wat extra sfeer te geven. De Cosiscoop Cement is eenvoudig in gebruik. Plaats aan de onderzijde een 190 gram gascartouche en steek de Cosiscoop Cement aan met een lange aansteker. Daarna heb je ongeveer 5-6 uur een sfeervolle vlam.

Wil je hem tussentijds uitzetten? Geen probleem, door de bedieningsknop is hij eenvoudig te doven en kan de lantaarn de volgende keer gewoon weer aangestoken worden met een lange aansteker. Met deze lantaarn steel je de show bij vrienden en kennissen.

Alle Scoop gaslantaarns werken op een universele 190 gram prikcartouche. Let op dat je altijd een gascartouche kiest die voorzien is van een gas-stop-systeem. Mocht de gaslantaarn het contact met de cartouche verliezen gaat het gas-stop-systeem automatisch in werking.

De Cosiscoop Cement wordt geleverd inclusief glas en kiezelstenen. Universele 190 gram gascartouches met veiligheidsventiel zijn te verkrijgen bij onze Cosi partners, tuincentra en bouwmarkten.

Specificaties
Merk Cosi
Serie Cosiscoop
Model Cement bold
EAN code 8712757478538
Primaire kleur Grijs
Brandstof Propaan/butaan 
Brandstofverbruik (gram/uur) 30
Breedte (cm) 18,5
Hoogte (cm) 30
Lengte (cm) 18,5
Gewicht (kg) 4,96
Garantie 2 jaar
Keurmerk CE
Vermogen 0,4 kW
Vermogen 0,4 kW

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden