Livin'outdoor bevestigingsmaterialen schaduwdoek vierkant RVS

Art nr. 5000310
Voor het juiste gebruik en een optimale levensduur van uw schaduwdoek is het belangrijk om hem goed te bevestigen. Met deze bevestigingsset doet u dat zeer eenvoudig. Deze bevestigingsmaterialen zijn geschikt voor een schaduwdoek in de vorm van een vierkant. Eenvoudige bevestiging van uw
Adviesverkoopprijs
€ 36,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Voor het juiste gebruik en een optimale levensduur van uw schaduwdoek is het belangrijk om hem goed te bevestigen. Met deze bevestigingsset doet u dat zeer eenvoudig. Deze bevestigingsmaterialen zijn geschikt voor een schaduwdoek in de vorm van een vierkant.

Eenvoudige bevestiging van uw schaduwdoek

Op een warme dag is het heerlijk om even de schaduw op te kunnen zoeken in uw tuin. Een schaduwdoek van Livin’outdoor komt daarbij goed van pas! U monteert uw schaduwdoek gemakkelijk met deze bijbehorende bevestigingsmaterialen. De bevestigingsset bestaat uit twee karabijnhaken, twee spanners en vier platen met oog. Voordat u het schaduwdoek monteert, is het belangrijk om eerst te bepalen waar het doek precies terecht moet komen. Vervolgens monteert u de platen met oog op de juiste plek op de muur of op een paal. Gebruikmakend van de karabijnhaken en de spanners kunt u het doek daarna aan de ogen bevestigen. Dankzij deze beproefde bevestigingsmethode zit het doek stevig vast, zodat u niet bang hoeft te zijn dat het wegwaait.

Belangrijkste voordelen

  • Bevestigingsset voor vierkant schaduwdoek
  • Stevige bevestiging

Schaduwdoeken van Livin’outdoor

Om heerlijk te genieten in de tuin biedt Livin’outdoor schaduwdoeken in diverse vormen en formaten. De driehoekige variant heeft zijn eigen set bevestigingsmaterialen. De schaduwdoeken van Livin’outdoor houden tot wel 95% van de uv-stralen tegen. De doeken bieden u veel gemak. Ze besparen u bijvoorbeeld het gesleep met een parasol en ze zijn gemakkelijk te reinigen. Daarnaast geeft een schaduwdoek uw tuin ook nog eens een mooie en creatieve uitstraling! Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw schaduwdoek te gebruiken op een (dak)terras of balkon.

Zorg voor een optimale bevestiging van uw schaduwdoek met deze set bevestigingsmaterialen van Livin’outdoor. Uw doek blijft veilig op zijn plek hangen! De bevestigingsset is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: zwart en RVS.

Specificaties
Merk Livn
EAN code 8712757457540
Primaire kleur Chroom
Garantie 2 jaar

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden