Livn deurgordijn Jungle naturel 90x210cm

Art nr. 3417010
Met het Livin’outdoor Deurgordijn Jungle heb je geen last van muggen, vliegen en andere insecten. Het vliegengordijn geeft een Ibiza look en staat gezellig in jouw interieur. Het gordijn laat frisse buitenlucht naar binnen, waardoor je geniet van een heerlijk fris huis. Altijd frisse lucht in huis
Adviesverkoopprijs
€ 24,99
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Met het Livin’outdoor Deurgordijn Jungle heb je geen last van muggen, vliegen en andere insecten. Het vliegengordijn geeft een Ibiza look en staat gezellig in jouw interieur. Het gordijn laat frisse buitenlucht naar binnen, waardoor je geniet van een heerlijk fris huis.

Altijd frisse lucht in huis

Het bamboe vliegengordijn is een mooie decoratieve toevoeging aan jouw huis. Het geeft je huis een echte Ibiza look. De slierten bestaan uit korte bamboestokjes. Dit geeft het gordijn een speels effect. Het vliegengordijn laat lucht door, terwijl het irritante vliegen buiten huis houdt. Zo heb je geen last meer van gezoem en zet je de deur in de zomer zorgeloos open. Bovendien maakt het gordijn het gemakkelijk voor huisdieren en kleine kinderen om naar binnen en buiten te lopen. Het deurgordijn Jungle van Livin’outdoor is de perfecte aanvulling op jouw interieur!

Belangrijkste kenmerken

  • Materiaal: hout
  • Kleur: bamboo
  • Afmetingen: 210 x 90 cm
  • Houten rail
  • In lengte én breedte in te korten

Aan te passen formaat

Het Livin’outdoor deurgordijn Jungle is geschikt voor een maximale deurmaat van 211,5 x 90 cm, maar is ook eenvoudig aan te passen aan een kleinere deur. Het bamboe deurgordijn is namelijk in de lengte en breedte in te korten. Zaag de houten rail af op het juiste formaat en kort de lengte van het gordijn in met een tang. Het deurgordijn is nu klaar om op te hangen. Zo gemakkelijk kan het zijn! De lengte van het gordijn kan verschillen per streng, omdat de bamboestokjes op verschillende hoogtes van elkaar hangen. De bamboe geeft het gordijn een natuurlijk effect. Je creëert rust in je interieur met dit speelse, natuurlijke bamboegordijn!

Houd vliegend ongedierte buiten met dit natuurlijke Livin’outdoor deurgordijn Jungle. Het gordijn is gemakkelijk aan te passen aan vrijwel elke deur. Daarnaast is het ook nog eens een hele mooie toevoeging aan uw interieur! Haal de Ibiza look in huis met dit bamboe deurgordijn.

Specificaties
Merk Livin'outdoor
Serie Outdoor
Model Natural
EAN code 8712757466511
Primaire kleur Bruin
Breedte (cm) 90
Lengte (cm) 210
Gewicht (kg) 4,85
Garantie 2 jaar
Inkortbaar Ja
Materiaal Hout
Pollenwerend Nee

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden