Livn deurgordijn Tube alu rail ivoorwit 100x230cm

Art nr. 3417160
Je zet met het Livin’outdoor deurgordijn Tube gedachteloos de deur de hele dag open. Je hoeft je geen zorgen te maken over irritant gezoem of muggen die je lek prikken in huis. Het gordijn houdt deze beestjes buiten de deur en haalt de frisse lucht in huis. Geen last van insecten Op een warme
Adviesverkoopprijs
€ 145,99
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Je zet met het Livin’outdoor deurgordijn Tube gedachteloos de deur de hele dag open. Je hoeft je geen zorgen te maken over irritant gezoem of muggen die je lek prikken in huis. Het gordijn houdt deze beestjes buiten de deur en haalt de frisse lucht in huis.

Geen last van insecten

Op een warme dag is het heerlijk om de deur open te zetten. Helaas komt er naast frisse lucht ook wel eens een insect mee naar binnen. Dit probleem is zo opgelost met deurgordijn Tube. Het vliegengordijn hangt aan een stevige aluminium rails. De slierten bestaan uit kunststofbuisjes en metalen haakjes. De buisjes hangen niet op dezelfde hoogte, maar ze verspringen. Het geeft het vliegengordijn een speels effect. Het deurgordijn is ivoorkleurig, wat het een chique, stijlvolle uitstraling geeft. Hierdoor past het perfect in een behaaglijk, warm interieur. Zo is het gordijn niet alleen effectief, maar ook nog eens decoratief! De insecten blijven met dit prachtige vliegengordijn buiten, terwijl de frisse lucht binnenkomt.

Belangrijkste kenmerken

  • Materiaal: kunststof en metaal
  • Kleur: ivoor
  • Afmetingen: 230 x 100 cm
  • Aluminium rail
  • In lengte én breedte in te korten

Geschikt voor ieder deur

Het Livin’outdoor deurgordijn Tube is geschikt voor meerdere deurmaten. Het heeft ruime afmetingen van 230 x 100 cm, waardoor hij op een maximale deurmaat van 231,5 x 100 cm past. Dit maakt het deurgordijn geschikt voor alle deuren met een standaardafmeting, want het gordijn is eenvoudig op maat te maken. Het verkleinen en inkorten van het vliegengordijn is zo gedaan. Het aluminium frame is op de gewenste maat af te zagen en de slierten zijn op maat te knippen met een kleine tang. Hang het gordijn op en geniet van de verkoelende, frisse lucht in huis!

Houd insecten buiten terwijl je geniet van frisse lucht in huis met deurgordijn Tube van Livin’outdoor. De slierten met een stijlvolle, chique look zijn ideaal tijdens warme zomers en creëren het hele jaar door sfeer in jouw huis!

Specificaties
Merk Livin'outdoor
Serie Outdoor
Model Tube
EAN code 8712757470747
Primaire kleur Wit
Breedte (cm) 100
Hoogte (cm) 230
Lengte (cm) 230
Gewicht (kg) 5,5
Garantie 2 jaar
Inkortbaar Ja
Materiaal Kunststof
Pollenwerend Nee

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden