Livn deurgordijn Lines alu rail transparant/grijs 100x230cm

Art nr. 3417150
Het Livin’outdoor deurgordijn Lines voorkomt dat vliegen, muggen en andere insecten je in huis lastigvallen. Terwijl het vliegengordijn insecten buiten houdt, laat het tegelijkertijd voldoende frisse lucht naar binnen. Het gordijn is gemakkelijk aan te passen aan vrijwel elke deur. Altijd een
Adviesverkoopprijs
€ 129,99
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Het Livin’outdoor deurgordijn Lines voorkomt dat vliegen, muggen en andere insecten je in huis lastigvallen. Terwijl het vliegengordijn insecten buiten houdt, laat het tegelijkertijd voldoende frisse lucht naar binnen. Het gordijn is gemakkelijk aan te passen aan vrijwel elke deur.

Altijd een aangenaam fris huis

Het is algemeen bekend dat frisse lucht in huis goed is voor de gezondheid en een oppepper geeft. Het Livin’outdoor deurgordijn Lines laat je genieten van deze frisse lucht. Je voelt je lekkerder én het deurgordijn weert zoemende muggen en vliegen. De speelse slierten komen in drie verschillende grijstinten, dat het effect van diagonale lijnen creëert. De slierten hangen dicht op elkaar en houden vliegen goed tegen. Jij en je huisdieren lopen er daarentegen moeiteloos doorheen, waardoor je de deur niet open en dicht hoeft te doen. Naast het feit dat het vliegengordijn erg handig is, staat het speelse ontwerp ook leuk in huis.

Belangrijkste kenmerken

  • Materiaal: PVC
  • Kleur: wit en grijs
  • Afmetingen: 230 x 100 cm
  • Aluminium rail
  • In lengte én breedte in te korten

Eenvoudig aan te passen aan het kozijn

Je creëert met het Livin’outdoor deurgordijn Lines de perfecte afmeting deurgordijn voor vrijwel elke deur. Het gordijn heeft de ruime afmetingen van 230 x 100 cm, waarmee hij te gebruiken is voor een maximale deurmaat van 231,5 x 100 cm. Het deurgordijn is geschikt voor meerdere deurmaten. Het gordijn is namelijk gemakkelijk in te korten met een schaar. Ook de rail is smaller te maken, gebruik hiervoor een zaag. Als je het gordijn op maat gemaakt hebt is het meteen klaar voor gebruik. Geniet nu van heerlijke frisse lucht in huis.

Gebruik het Livin’outdoor deurgordijn Lines en geniet van een fris briesje in huis, zónder dat je last hebt van ongewenste insecten. De speelse slierten zijn ideaal als je zorgeloos de deur open wil zetten tijdens de zomer!

Specificaties
Merk Livin'outdoor
Serie Outdoor
Model Lines
EAN code 8712757470730
Primaire kleur Wit
Secundaire kleur Grijs
Breedte (cm) 100
Hoogte (cm) 230
Lengte (cm) 230
Gewicht (kg) 5,5
Garantie 2 jaar
Inkortbaar Ja
Materiaal PVC
Pollenwerend Nee

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden