Livn deurgordijn Beats alu rail wit 100x230cm

Art nr. 3416950
Geniet ongestoord van frisse lucht in huis met deurgordijn Beats van Livin’outdoor. Insecten houdt u met dit vliegengordijn buiten, waar ze thuishoren! Het trendy deurgordijn met kralen is niet alleen zeer effectief, maar ook een vrolijke decoratie in huis. Altijd frisse lucht in huis
Adviesverkoopprijs
€ 52,99
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Geniet ongestoord van frisse lucht in huis met deurgordijn Beats van Livin’outdoor. Insecten houdt u met dit vliegengordijn buiten, waar ze thuishoren! Het trendy deurgordijn met kralen is niet alleen zeer effectief, maar ook een vrolijke decoratie in huis.

Altijd frisse lucht in huis

Deurgordijn Beats is gemaakt van slierten van witten en transparante kralen. De verschillende afmetingen van de kralen geven het gordijn een speelse uitstraling. Een vliegengordijn is een ideaal alternatief voor een hordeur. In tegenstelling tot bij een hordeur kunnen huisdieren en kleine kinderen namelijk gemakkelijk het huis in en uit lopen. De kunststof kralen voelen prettig aan wanneer u er doorheen loop. Ook is het deurgordijn voorzien van een stevige aluminium koof met ophangbevestiging voor montage op het deurkozijn. Hang hem op en geniet van een verkoelend briesje in huis!

Belangrijkste kenmerken

  • Materiaal: kunststof
  • Kleur: wit
  • Afmetingen: 230 x 100 cm
  • Aluminium frame
  • In hoogte én breedte inkortbaar

Aan te passen aan elke deur

De deurgordijnen van Livin’outdoor zijn aan vrijwel elke deurmaat aan te passen. Vliegengordijn Beats heeft de ruime afmetingen van 230 x 100 cm, waarmee hij geschikt is voor een maximale deurmaat van 231,5 x 100 cm. Maar ook voor kleinere deurmaten kan dit deurgordijn gebruikt worden, want hij kan gemakkelijk verkleind en ingekort worden. U kunt de aluminium koof eenvoudig op de gewenste maat afzagen en de slierten op de juiste lengte afknippen. Eenmaal aangepast aan het juiste formaat is het deurgordijn direct klaar voor gebruik! 

Houdt insecten buiten terwijl u geniet van frisse lucht in huis met deurgordijn Beats van Livin’outdoor. De sierlijke slingers zijn een ideaal alternatief voor een hordeur tijdens warme zomers!

Specificaties
Merk Livin'outdoor
Serie Outdoor
Model Beats
EAN code 8712757461295
Primaire kleur Wit
Secundaire kleur Transparant
Breedte (cm) 100
Lengte (cm) 230
Gewicht (kg) 4,717
Garantie 2 jaar
Inkortbaar Ja
Materiaal Kunststof
Materiaal frame Aluminium
Pollenwerend Nee

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden