Livn deurgordijn Beats alu rail wit 100x230cm

Art nr. 3416950
Geniet ongestoord van frisse lucht in huis met het Livn deurgordijn Beats. Insecten houd je met dit kralen vliegengordijn buiten, terwijl je zelf gemakkelijk naar binnen en buiten loopt. Het gordijn is uitgerust met een stevige aluminium bovenrail. Vliegengordijn met kralen Heb je graag frisse
Adviesverkoopprijs
€ 52,99
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Geniet ongestoord van frisse lucht in huis met het Livn deurgordijn Beats. Insecten houd je met dit kralen vliegengordijn buiten, terwijl je zelf gemakkelijk naar binnen en buiten loopt. Het gordijn is uitgerust met een stevige aluminium bovenrail.

Vliegengordijn met kralen

Heb je graag frisse lucht in huis door de achterdeur regelmatig open te zetten? Helaas zien ook insecten dit vaak als een uitnodiging om naar binnen te komen. Met het Livn deurgordijn Beats is dit verleden tijd! Het speelse vliegengordijn bestaat uit een aluminium bovenrail en afwisselend slierten gemaakt van witte en transparante kralen. De verschillende soorten kunststof kralen geven het gordijn een speelse uitstraling. Het kralen deurgordijn is dus niet alleen handig, maar ook een decoratieve toevoeging aan je interieur. Bovendien blijft het met een deurgordijn gemakkelijk voor huisdieren en kleine kinderen om het huis in en uit lopen.

Belangrijkste kenmerken

  • Houdt vliegen en ander ongedierte buiten
  • Gemakkelijk doorheen te lopen
  • Uitgerust met stevige aluminium rail
  • Voor een maximale deuropening van 100x231,5 cm
  • Montage in en op het kozijn, aan de binnenzijde
  • Hoogte en breedte onbeperkt inkortbaar

Geschikt voor meerdere deurmaten

De deurgordijnen van Livn zijn aan vrijwel elke deurmaat aan te passen. Vliegengordijn Beats is geschikt voor schuifpuien en naar buiten draaiende (dubbele) deuren met een maximale deuropening van 100x231,5 cm. Je gebruikt dit gordijn ook voor kleinere deurmaten. Hij kan namelijk zowel in de hoogte als in de breedte eenvoudig op maat gemaakt worden. Zaag de aluminium rail op de gewenste maat en knip de slierten op de juiste lengte af. Afhankelijk van de situatie en je voorkeur kies je voor montage op of in het kozijn. Het monteren gebeurt altijd aan de binnenzijde van de woning.

Houd insecten buiten terwijl je geniet van frisse lucht in huis met het Livn deurgordijn Beats. Uitgerust met stevige aluminium rail en gemakkelijk om doorheen te lopen. Het sierlijke deurgordijn met kralen is een goed alternatief voor een hordeur.

Specificaties
Merk Livn
Serie Outdoor
Model Beats
EAN code 8712757461295
Primaire kleur Wit
Secundaire kleur Transparant
Breedte (cm) 100
Lengte (cm) 230
Gewicht (kg) 4,717
Garantie 2 jaar
Inkortbaar Ja
Materiaal Kunststof
Materiaal frame Aluminium
Pollenwerend Nee

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden