Livn balkonscherm HDPE grijs 90x500cm

Art nr. 5000180
Geniet in alle privacy van de buitenlucht op uw balkon met een balkonscherm van Livin’outdoor. U schermt hiermee een doorschijnende omheining eenvoudig af, zodat niemand bij u op het balkon kan kijken. Privé genieten op uw balkon Dit balkonscherm van Livin’outdoor is de perfecte manier om een
Adviesverkoopprijs
€ 29,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Geniet in alle privacy van de buitenlucht op uw balkon met een balkonscherm van Livin’outdoor. U schermt hiermee een doorschijnende omheining eenvoudig af, zodat niemand bij u op het balkon kan kijken.

Privé genieten op uw balkon

Dit balkonscherm van Livin’outdoor is de perfecte manier om een heerlijk privéplekje te maken van uw balkon. Het scherm is gemaakt van HDPE, oftewel polyethyleen met hoge dichtheid. Dankzij dit materiaal wordt wind slechts gedeeltelijk tegengehouden, zodat u nog steeds geniet van een verfrissend briesje op uw balkon. Met dit balkonscherm worden nieuwsgierige blikken buiten gehouden én profiteert u van 85% bescherming tegen uv-licht. Bent u benieuwd of deze balkonafscherming bij uw huis past? Dankzij zijn ruime formaat is dit scherm gelukkig geschikt voor de meeste balkons. Met een hoogte van 90 cm en een breedte van wel 500 cm is hij groot genoeg om een flink balkon af te schermen!

Belangrijkste kenmerken

  • Materiaal: HDPE
  • Kleur: antraciet
  • Afmetingen: 90 x 500 cm (lxb)
  • Schimmelwerend en eenvoudig te reinigen

Gebruiksvriendelijk balkonscherm

Het balkonscherm van Livin’outdoor is gebruiksvriendelijk qua montage én onderhoud. Het scherm is voorzien van 10 mm dikke aluminium bevestigingsogen. Door middel van deze gaten kunt u het scherm makkelijk bevestigen met kabelbinders. Het klusje is zo geklaard! Ook aan het onderhoud bent u weinig tijd kwijt. Het scherm is namelijk schimmelwerend en wanneer er vuil op kunt, kunt u het eenvoudig reinigen met een vochtig doekje. Zelfs na langdurig gebruik blijft dit scherm er dan ook mooi uit zien. Mocht er toch iets mis mee zijn, dan kunt u aanspraak doen op de garantie van 3 jaar!

Dit balkonscherm van Livin’outdoor is de perfecte toevoeging aan uw balkon. Hiermee creëert u een plekje dat echt voor uzelf is, om heerlijk te ontspannen.

Specificaties
Merk Livn
EAN code 8712757466306
Primaire kleur Grijs
Breedte (cm) 500
Lengte (cm) 90
Gewicht (kg) 0,75
Garantie 2 jaar
Materiaal Polyester

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden