Truma mover Smart A4

Art nr. 7623940
Met de Truma Mover smart A4 is het manoeuvreren van de dubbelasser caravan zo gedaan. Je rijdt hem soepel en nauwkeurig naar de juiste plek. Dankzij het bevestigingssysteem van hoge kwaliteit, is de mover ook snel gemonteerd. Met deze mover begin je helemaal relaxed aan jouw vakantie! Moeiteloos
Adviesverkoopprijs
€ 3.964,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Met de Truma Mover smart A4 is het manoeuvreren van de dubbelasser caravan zo gedaan. Je rijdt hem soepel en nauwkeurig naar de juiste plek. Dankzij het bevestigingssysteem van hoge kwaliteit, is de mover ook snel gemonteerd. Met deze mover begin je helemaal relaxed aan jouw vakantie!

Moeiteloos manoeuvreren

De Truma Mover smart A4 is jouw ideale hulp bij het parkeren van je caravan. De Softstart-functie zorgt ervoor dat de caravan zonder schokken start en op de millimeter nauwkeurig stopt. Je bestuurt de mover met de gebruiksvriendelijke afstandsbediening. Zo kun je de caravan soepel, gevoelig en nauwkeurig manoeuvreren. De mover is universeel, dus hij is voor elke gangbare chassis geschikt. De Truma Mover smart is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: de manuele Mover smart M en de automatische Mover smart A. Het verschil zit in de manier waarop de mover op de band geplaatst wordt. De M zet je met de hand met één hefboombeweging op en van de band, zonder gebruik te maken van een zwengel. Bij de A-versie hoef je alleen op de knop te drukken om hem automatisch op en van de band te plaatsen.

Belangrijkste voordelen

  • Manoeuvreer soepel, gevoelig en nauwkeurig jouw caravan
  • Past op elke gangbare chassis
  • Geschikt voor dubbelassige caravans tot 2800 kg
  • Automatisch op de band te plaatsen
  • Kan hellingen van 10% aan
  • Beschikt over vier motoren

Krachtige en gebruiksvriendelijke mover

Met de krachtige Truma smart A4 is het mogelijk om te rangeren op hellingen tot 10%. De Mover smart A4 is geschikt voor dubbelassige caravans tot 2800 kg. De aandrijfrollen zijn gemaakt van aluminium, waardoor ze heel licht, maar toch robuust zijn. Ze grijpen de band zonder weg te glijden en brengen de aandrijfkracht optimaal over. Het bevestigingssysteem is van hoge kwaliteit. Je monteert hem dan ook snel en gemakkelijk.

Met deze Truma Mover staat de dubbelasser caravan binnen de kortste keren goed op zijn plek. Dan kan de vakantie echt beginnen!

Specificaties
Merk Truma
Model Smart
EAN code 4052816043739
Primaire kleur Zwart
Secundaire kleur Zilver
Extern artikelnummer 61740-51
Bediening Automatisch
Gewicht (kg) 64
Draagvermogen (kg) 2800
Garantie 5 jaar
Klimvermogen (%) 10
Aansluitspanning 12V DC
Stroomverbruik (A) 28
Aansluitspanning 12V DC

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden