Truma Combi 6 E iNet X

Art nr. 6258130
In welk jaargetijde je ook op vakantie gaat, met de Truma Combi 6 E verwarm jij jouw voertuig en geniet je van warm water. Het compacte apparaat zorgt binnen een korte tijd voor een snelle en gelijkmatige verwarming van het water. E-variant voor gebruik op gas, stroom of in combinatiestand De
Adviesverkoopprijs
€ 3.750,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

In welk jaargetijde je ook op vakantie gaat, met de Truma Combi 6 E verwarm jij jouw voertuig en geniet je van warm water. Het compacte apparaat zorgt binnen een korte tijd voor een snelle en gelijkmatige verwarming van het water.

E-variant voor gebruik op gas, stroom of in combinatiestand

De Truma Combi 6 E is de E-variant van de Combi 6. Dit betekent dat de Combi 6 E beschikt over een geïntegreerd elektrisch verwarmingselement. Zo verwarm je de woonruimte en verhit je water op gas, stroom of in combinatiestand. In het verwarmingstoestel bevindt zich een watertank met een inhoud van 10 L. Deze wordt verwarmd zodra je de verwarming aanzet of warm water wilt gebruiken. In zomerstand, wanneer er geen verwarming nodig is, kan het water onafhankelijk van de verwarming worden verwarmd. Het water is in circa 20 minuten op temperatuur tot maximaal 60 °C, ideaal voor een ontspannende douche.

Belangrijkste voordelen

  • E-versie met geïntegreerde elektrische verwarmingselementen
  • Eenvoudige besturing met het meegeleverde iNet X paneel
  • Gelijkmatige warme luchtverdeling
  • 10 L RVS watertank
  • Automatische klimaatregeling mogelijk bij gebruik van een Truma airconditioningsysteem

Krachtig, zuinig een ruimtebesparend

Dankzij het compacte formaat bouw je de Truma Combi 6 E eenvoudig in. De warme lucht stroomt via vier luchtuitlaten nagenoeg geruisloos het voertuig in. De gelijkmatige verdeling van de warme lucht zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. Omdat de Combi-verwarming bijvoorbeeld onder de zitbank wordt ingebouwd, blijft de doorgangsruimte binnen behouden. Voor een eenvoudige besturing van de de Truma Combi 6 E gebruik je het meegeleverde iNet X paneel. De Bluetooth-verbinding met de smartphone loopt rechtstreeks via het paneel.

Geniet van een verwarmd voertuig en een lekkere warme douche met de Truma Combi 6 E. De krachtige ventilatoren zorgen voor een gelijkmatige warmteverdeling. Bedien de Truma Combi 6 E eenvoudig met het digitale bedieningspaneel.

De wateraansluitset TB of JG dient los bijbesteld te worden.

Specificaties
Merk Truma
Model Combi 6 E
EAN code 4052816036540
Primaire kleur Zwart
Extern artikelnummer 33814-20
Brandstof Propaan/butaan 
Breedte (cm) 45
Hoogte (cm) 30
Lengte (cm) 51
Gewicht (kg) 15,5
Breedte inbouw (cm) 50
Hoogte inbouw (cm) 35
Lengte inbouw (cm) 54
Garantie 2 jaar
Inhoud (L) 10
Keurmerk CE
Luchtstroomvolume (m3/s) 287
Opwarmtijd (min) 23
Aansluitspanning 12V DC 230V AC
Werkdruk (mbar) 30
Aansluitspanning 12V DC 230V AC
Aansluitspanning 12V DC 230V AC

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden