Truma Aventa dakairconditioner Comfort Black

Art nr. 8610400
Na een verfrissende duik in het zwembad of in zee is het heerlijk om ook in je caravan of camper koel te blijven. Met de Truma Aventa dakairco Comfort koel je in de zomer of verwarm je in de winter je voertuig snel en efficiënt. Ontspan op vakantie bij de ideale temperatuur, in ieder seizoen. De
Adviesverkoopprijs
€ 2.879,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Na een verfrissende duik in het zwembad of in zee is het heerlijk om ook in je caravan of camper koel te blijven. Met de Truma Aventa dakairco Comfort koel je in de zomer of verwarm je in de winter je voertuig snel en efficiënt. Ontspan op vakantie bij de ideale temperatuur, in ieder seizoen.

De ideale temperatuur met een krachtige dakairco

Of je nu wilt koelen of verwarmen: met de Truma Aventa dakairco Comfort bereik je altijd een prettig binnenklimaat in je caravan of camper. Deze krachtige airco, uitgevoerd in de kleur zwart, heeft een koelvermogen van 2400 W, en dankzij de geïntegreerde warmtepomp een verwarmingsvermogen van 1700 W. De lucht wordt niet alleen gereinigd, maar ook gedroogd. De Truma dakairco voor de caravan is technisch geoptimaliseerd en werkt zeer stil, waardoor je in alle rust ontspant. Het airconditioningsysteem kan eenvoudig na aanschaf geplaatst en ingebouwd worden.

Belangrijkste voordelen

  • Koelt en verwarmt zeer efficiënt en snel
  • Koelvermogen van 2400 W en verwarmingsvermogen van 1700 W
  • Eenvoudig te bedienen met afstandsbediening en CP Plus bedieningspaneel
  • Op afstand te bedienen met iNet Box en gratis Truma App
  • Weegt slechts 33 kg
  • Garantie: 2 jaar

Comfortabel en gebruiksvriendelijk

Een groot voordeel van de Truma Aventa Comfort is dat hij bijzonder zuinig is in het gebruik. De afmetingen van de dakairco zijn 26,5 x 66 x 100,8 cm (hxbxd). De dakairco werkt op 230 V en wordt bovenop je caravan of camper gemonteerd op de plaats van het dakraam. Je stelt de binnentemperatuur gemakkelijk in op de gewenste stand met de afstandsbediening, in stappen van één graad. Je kunt ook gebruikmaken van het digitale CP Plus bedieningspaneel, waarmee je de verwarming en airconditioning kunt programmeren. De luchtstroom wordt gelijkmatig verdeeld zonder tocht. De verdeler is uitgerust met dimbare led-verlichting, die ook werkt wanneer je geen gebruik maakt van de koel- of verwarmfunctie. In combinatie met de iNet Box regel je het airconditioningsysteem met behulp van de app eenvoudig op afstand via Bluetooth of sms.

Met de Truma Aventa dakairco Comfort zit je er heerlijk koel of juist lekker warm bij. Genieten van een prettig binnenklimaat in je caravan of camper was nog nooit zo eenvoudig!

Specificaties
Merk Truma
Model Aventa Comfort black
EAN code 4052816045719
Primaire kleur Zwart
Secundaire kleur Wit
Extern artikelnummer 44091-55
Breedte (cm) 66
Hoogte (cm) 24,8
Lengte (cm) 100,8
Gewicht (kg) 33
Breedte inbouw (cm) 40
Hoogte inbouw (cm) 4,6
Lengte inbouw (cm) 40
Dakdikte (mm) 50
Garantie 2 jaar
Keurmerk CE
Aansluitspanning 230V AC
Stroomverbruik (A) 4,2
Verwarmingsvermogen (W) 1700
Koelvermogen 2400 W
Aansluitspanning 230V AC

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden