Op vakantie met Travellife tenttapijt

vrijdag 8 maart 2019
Leestijd 2 minuten: Het Travellife tenttapijt concept is zo samengesteld dat voor ieder type kampeerder een oplossing geboden wordt. Door de diversiteit aan verschillende lagen, kleuren en materialen maakt het Travellife tenttapijt concept uw vakantie comfortabel.

 DELEN | LEES MEER


Verschillende lagen combineren

Iedere vakantiebestemming heeft zijn eigen ondergrond. Om voor iedere ondergrond tot de comfortabelste oplossing te komen biedt het Travellife tenttapijt een totaal concept van 3 verschillende lagen. Iedere laag heeft zijn eigen unieke eigenschappen en iedere laag is te combineren. Voor het beste resultaat combineert u een bodemlaag met een toplaag. Gaat u naar een bestemming met veel kans op regenval is de tussenlaag een ideale oplossing.

Image title
Image title


Toplaag

De Toplaag is de enige laag die zichtbaar is in bijvoorbeeld uw voortent. Het concept biedt 3 verschillende Toplagen in diverse kleuren en maten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de lichtgewicht en eenvoudig te reinigen Travellife Trento als u veel rondreist, of bijvoorbeeld voor de Travellife Riva die door de combinatie PVC foam en een nylon drager zorgt voor een extra zachte ondergrond en hoog comfort. De Travellife Riva is de beste keuze door zijn optimale loopcomfort, isolerend effect en zijn gemakkelijke reiniging. Voor een extra sterk tenttapijt kiest u voor Travellife Aerotex. Het voelt zacht aan de voeten door het gefoamde PVC en biedt extra stevigheid door de Jute drager. Daarnaast is de Travellife Aerotex vuilwerend, weerbestendig, gemakkelijk op te bergen en eenvoudig op maat te maken met een mes of schaar. 

Image title


Image title Tussenlaag

De Tussenlaag is de laag die bijvoorbeeld gebruikt wordt bij natte omstandigheden en veel regenval. Het opblaasbaar grondzeil zorgt ervoor dat bij veel regenval de voortent droog blijft door de 5cm hoge opblaasbare luchtkamers. Het Travellife opblaasbaar grondzeil is beschikbaar in het grijs en is in diverse maten verkrijgbaar.

Image titleBodemlaag

Voor de Bodemlaag is er keuze uit 2 verschillende varianten, het Travellife Onderzeil en het Travellife Eco gronddoek. Het is verschillend per camping of gebied welke versie u mag en kunt gebruiken. Het Travellife Eco gronddoek is ademend en luchtdoorlatend, door de open structuur kan de ondergrond zichzelf voorzien van zijn natuurlijke behoeftes en wordt deze niet beschadigd. Het Travellife Onderzeil heeft een universele toepassing en bevat geen weekmakers die de ondergrond aantasten. De bodemlaag houdt tevens uw Tussen- en Toplaag schoon.

Travellife comfort mat 

De Travellife comfort mat is ideaal te gebruiken op de camping, rond het huis of op het balkon. Hij kan worden toegepast als bodembedekker in uw voortent of luifel en tevens als speelmat in het gras, in het zand of gebruikt worden onder een opblaasbaar zwembad. Door de handige lus in elke hoek is de mat met haringen of grondpennen te bevestigen in de grond. De mat is luchtdoorlatend en zeer licht wat hem makkelijk hanteerbaar maakt. Hij is goed schoon te maken met een borstel of af te spoelen met water. De Travellife comfort mat is verkrijgbaar in verschillende maten en wordt geleverd met een handige opbergtas. 

Kortom, voor iedere situatie en ondergrond een geschikt tenttapijt. Bestel nu een toplaag, tussenlaag of bodemlaag!


Image titleImage titleImage title
Aan het laden
Aan het laden