Travellife stormbandset geschikt voor Fiamma luifel

Art nr. 1105270
De Travellife stormbandset geschikt voor Fiamma luifels zorgt ervoor dat de Fiamma luifel bestand is tegen harde windvlagen. De set bestaat uit twee verstelbare banden van 3 m, twee stormharingen en twee spanveren. Bescherming tegen weer en wind Wanneer het tijdens jouw vakantie slechter weer
Adviesverkoopprijs
€ 21,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

De Travellife stormbandset geschikt voor Fiamma luifels zorgt ervoor dat de Fiamma luifel bestand is tegen harde windvlagen. De set bestaat uit twee verstelbare banden van 3 m, twee stormharingen en twee spanveren.

Bescherming tegen weer en wind

Wanneer het tijdens jouw vakantie slechter weer wordt en hard gaat waaien, is het belangrijk dat de luifel op de juiste manier bevestigd is. Met de Travellife stormbandset geschikt voor Fiamma luifels zorg je ervoor dat jouw luifel stevig gemonteerd is aan de grond en bestand is tegen windvlagen. De stormbandset is bovendien eenvoudig in gebruik, waardoor de stormbanden snel zijn gemonteerd.

Belangrijkste voordelen

  • Geschikt voor Fiamma luifels
  • Eenvoudig en effectief in gebruik
  • Zorgt voor extra stevigheid en windweerstand
  • Voorkomt beschadigingen aan het doek
  • Incl. 2 verstelbare banden van 3 m, 2 stormharingen en 2 spanveren

Opzetten zonder beschadigingen aan het doek

Het bevestigen van de stormbanden uit de Travellife stormbandset geschikt voor Fiamma luifels gaat eenvoudig en als volgt. Schuif de bevestigingshaken van de banden in de rail van de voorbox van de luifel. Vervolgens sla je de haring in de grond waaraan je de spanveer bevestigd. Als laatste bevestig je de band aan de spanveer en verstel je de band op de juiste lengte. Door de opzet aan de steunpoten voorkom je beschadigingen aan het doek.

Zorg voor de juiste bescherming van jouw Fiamma luifel met de Travellife stormbandset. De stormbandset is eenvoudig in gebruik en zorgt voor extra stevigheid bij windvlagen.

Specificaties
Merk Travellife
EAN code 8712757475438
Primaire kleur Zwart
Lengte (cm) 300
Garantie 2 jaar

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden