Travellife Bodin opbergdoos opvouwbaar klein dark grey

Art nr. 2129650
Met behulp van de Travellife opbergdoos opvouwbaar klein dark grey kun je eenvoudig je spullen organiseren. De kleine opbergdoos is gemaakt van stevig kunststof en is ontwikkeld als een stapelbaar design. Opbergdoos via de boven- en zijkanten te openen In een kampeervoertuig is het fijn om geen
Adviesverkoopprijs
€ 23,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Met behulp van de Travellife opbergdoos opvouwbaar klein dark grey kun je eenvoudig je spullen organiseren. De kleine opbergdoos is gemaakt van stevig kunststof en is ontwikkeld als een stapelbaar design.

Opbergdoos via de boven- en zijkanten te openen

In een kampeervoertuig is het fijn om geen last te hebben van los slingerende spullen. De opvouwbare opbergdoos Bodin in de kleur donkergrijs is hiervoor ideaal. Je zet de opbergdoos eenvoudig zelf in elkaar. Doordat de opbergdoos ook aan de zijkanten te openen is, kun je hem overal neerzetten. Heb je dus snel iets nodig? Met de schuifjes kun je via de zijkanten in de doos, zonder dat je de deksel volledig moet openen.

Belangrijkste voordelen

  • Stevige multifunctionele kunststof opbergdoos
  • Compact opvouwbaar
  • Makkelijk op elkaar te stapelen
  • Via de boven- en zijkanten te openen
  • Draagvermogen: 30 kg

Stapelbaar en compact design

De opbergdoos is ontwikkeld als een stapelbaar design en heeft een draagvermogen van 30 kg. Volledig uitgeklapt is de doos 41 x 29,5 x 22 cm. Daarnaast is de opbergdoos compact opvouwbaar tot een pakket van 41 x 29,5 x 5 cm. Alle Travellife Bodin opbergdozen beschikken over een verdikking aan de onderzijde, waardoor de dozen perfect gestapeld kunnen worden. Je hoeft niet bang te zijn dat de dozen tijdens de rit van elkaar af schuiven. 

Houd jij jouw kampeervoertuig graag georganiseerd? De Travellife opvouwbare opbergdoos klein zorgt ervoor dat jij op ieder moment bij je opgeruimde spullen kunt, dankzij de schuifjes aan de boven- en zijkanten van de doos.

Specificaties
Merk Travellife
Serie Bodin
Model small
EAN code 8712757479771
Primaire kleur Grijs
Breedte (cm) 29,5
Hoogte (cm) 22
Lengte (cm) 41
Gewicht (kg) 1,4
Garantie 2 jaar
Materiaal Polypropyleen
Breedte ingeklapt (cm) 29,5
Lengte ingeklapt (cm) 41
Hoogte ingeklapt (cm) 5

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden