Travellife Bodin opbergdoos opvouwbaar groot dark grey

Art nr. 2129640
Houd jij jouw kampeervoertuig graag georganiseerd? De Travellife Bodin opbergdoos opvouwbaar groot dark grey zorgt ervoor dat je nooit meer last hebt van los slingerende spullen. De grote opbergdoos is gemaakt van stevig kuststof en is ontwikkeld als een stapelbaar design. Grote opbergdoos via de
Adviesverkoopprijs
€ 39,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Houd jij jouw kampeervoertuig graag georganiseerd? De Travellife Bodin opbergdoos opvouwbaar groot dark grey zorgt ervoor dat je nooit meer last hebt van los slingerende spullen. De grote opbergdoos is gemaakt van stevig kuststof en is ontwikkeld als een stapelbaar design.

Grote opbergdoos via de boven- en zijkanten te openen

In een kampeervoertuig is het fijn om je spullen goed te kunnen organiseren. De grote opvouwbare opbergdoos Bodin in de kleur donkergrijs is hiervoor ideaal. Je zet de opbergdoos eenvoudig zelf in elkaar. Doordat de opbergdoos ook aan de zijkanten te openen is, kun je hem overal neerzetten. Heb je dus snel iets nodig? Met de schuifjes kun je via de zijkanten in de doos, zonder dat je de deksel volledig moet openen.

Belangrijkste voordelen

  • Stevige multifunctionele kunststof opbergdoos
  • Compact opvouwbaar
  • Makkelijk op elkaar te stapelen
  • Via de boven- en zijkanten te openen
  • Draagvermogen: 40 kg

Stapelbaar en stevig design

De opbergdoos is ontwikkeld als een stapelbaar design en heeft een draagvermogen van 40 kg. Volledig uitgeklapt is de doos 60 x 41 x 37 cm. Daarnaast is de opbergdoos opvouwbaar tot een pakket van 60 x 41 x 5 cm. Alle Travellife Bodin opbergdozen beschikken over een verdikking aan de onderzijde, waardoor de dozen perfect gestapeld kunnen worden. Je hoeft niet bang te zijn dat de dozen tijdens de rit van elkaar af schuiven. Twee kleine Bodin opbergdozen passen samen op één grote opbergdoos. Je kunt dus ook eenvoudig combineren.

De grote Bodin opbergdoos is ideaal voor het bewaren van persoonlijke spullen als je gaat kamperen. Dankzij de schuifjes aan de boven- en zijkanten kun je op ieder moment bij je opgeruimde spullen. Jouw kampeervoertuig staat er altijd opgeruimd en netjes bij!

Specificaties
Merk Travellife
Serie Bodin
Model large
EAN code 8712757479764
Primaire kleur Grijs
Breedte (cm) 41
Hoogte (cm) 37
Lengte (cm) 60
Gewicht (kg) 3,4
Garantie 2 jaar
Materiaal Polypropyleen
Breedte ingeklapt (cm) 41
Lengte ingeklapt (cm) 60
Hoogte ingeklapt (cm) 5

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden