Thule wand adapter Universal Roof

Art nr. 9735890
Met een goede luifel ontspan je heerlijk naast jouw camper of caravan in de schaduw. Thule biedt een groot assortiment adapters voor een perfecte bevestiging van de Omnistor luifels. Hiermee installeer je jouw luifel altijd op de juiste manier aan jouw voertuig. Luifel adapter Met een luifel
Adviesverkoopprijs
€ 131,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Met een goede luifel ontspan je heerlijk naast jouw camper of caravan in de schaduw. Thule biedt een groot assortiment adapters voor een perfecte bevestiging van de Omnistor luifels. Hiermee installeer je jouw luifel altijd op de juiste manier aan jouw voertuig.

Luifel adapter

Met een luifel adapter kun je gemakkelijk een luifel aan jouw voertuig monteren. Dit biedt uitkomst wanneer je een luifel op het dak wilt monteren of jouw voertuig geen vlakke wand heeft. Deze universele adapter is geschikt om een Thule Omnistor 5200 en 4200 luifel op een dak te monteren. Voor luifellengtes tot 4 meter: 1 set, voor luifels vanaf 4 meter: 2 sets. Het systeem is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Monteer de luifel met behulp van de adapter en creëer een fijn schaduwplekje.

Belangrijkste kenmerken

  • Dakmontage
  • Universele montage
  • Geschikt voor Thule Omnistor 5200 en 4200

De voordelen van een Thule Omnistor luifel

Thule heeft luifels in allerlei modellen, geschikt voor ieder voertuig. De luifels worden getest in verschillende weersomstandigheden om een optimale stabiliteit te bieden. Daarbovenop zijn de luifels gebruiksvriendelijk en gemakkelijk uit te rollen. De handmatige luifels beschikken over een uitschuifbare zwengel en de gemotoriseerde luifels zijn voorzien van een afstandsbediening of schakelaar.

De adapters van Thule worden ontwikkeld in samenspraak met en goedgekeurd door voertuigfabrikanten. Met de bijbehorende adapters zijn de luifels op vrijwel elk voertuig te monteren en profiteer je van optimale beschutting tegen de zon.

Specificaties
Merk Thule
EAN code 5415182071055
Primaire kleur Zilver
Extern artikelnummer 302927
Garantie 2 jaar
Geschikt voor luifeltype Wandmontage
Merk voertuig Universeel

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden