Thule wand adapter Renault Master 1998-2010

Art nr. 9735910
Met een goede luifel ontspan je heerlijk naast jouw camper of caravan in de schaduw. Thule biedt een groot assortiment adapters voor een perfecte bevestiging van de Omnistor luifels. Hiermee installeer je jouw luifel altijd op de juiste manier aan jouw voertuig. Luifel adapter Met een luifel
Adviesverkoopprijs
€ 200,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Met een goede luifel ontspan je heerlijk naast jouw camper of caravan in de schaduw. Thule biedt een groot assortiment adapters voor een perfecte bevestiging van de Omnistor luifels. Hiermee installeer je jouw luifel altijd op de juiste manier aan jouw voertuig.

Luifel adapter

Met een luifel adapter kun je gemakkelijk een luifel aan jouw voertuig monteren. Dit biedt uitkomst wanneer je een luifel op het dak wilt monteren of jouw voertuig geen vlakke wand heeft. Deze adapter is geschikt om een Thule Omnistor 5200 tot 3,50 m luifel op een Renault Master (L1, L2 en L3) van bouwjaar 1998 tot 2010. Het systeem is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Monteer de luifel met behulp van de adapter en creëer een fijn schaduwplekje.

Belangrijkste kenmerken

  • Geschikt voor een Renault Master (L1, L2 en L3) van bouwjaar 1998 tot 2010
  • Geschikt voor Thule Omnistor 5200

De voordelen van een Thule Omnistor luifel

Thule heeft luifels in allerlei modellen, geschikt voor ieder voertuig. De luifels worden getest in verschillende weersomstandigheden om een optimale stabiliteit te bieden. Daarbovenop zijn de luifels gebruiksvriendelijk en gemakkelijk uit te rollen. De handmatige luifels beschikken over een uitschuifbare zwengel en de gemotoriseerde luifels zijn voorzien van een afstandsbediening of schakelaar.

De adapters van Thule worden ontwikkeld in samenspraak met en goedgekeurd door voertuigfabrikanten. Met de bijbehorende adapters zijn de luifels op vrijwel elk voertuig te monteren en profiteer je van optimale beschutting tegen de zon.

Specificaties
Merk Thule
Model Master
EAN code 5415182071079
Primaire kleur Zilver
Extern artikelnummer 302929
Garantie 2 jaar
Geschikt voor luifeltype Wandmontage
Merk voertuig Renault

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden