Thule Slide-out Step 550 Sprinter/ Crafter >2017 12V V19

Art nr. 9319920
Met de Thule Slide-Out Step 550 stapt u met het grootste gemak uw kampeerbusje in of uit. Dit model kan gebruikt worden voor Mercedes-Benz Sprinter en Volkswagen Crafter kampeerbusjes vanaf 2017. Het opstapje is zeer eenvoudig te gebruiken en biedt volledige veiligheid. Gebruiksvriendelijke
Adviesverkoopprijs
€ 354,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Met de Thule Slide-Out Step 550 stapt u met het grootste gemak uw kampeerbusje in of uit. Dit model kan gebruikt worden voor Mercedes-Benz Sprinter en Volkswagen Crafter kampeerbusjes vanaf 2017. Het opstapje is zeer eenvoudig te gebruiken en biedt volledige veiligheid.

Gebruiksvriendelijke opstaptrede voor uw kampeerbusje

Het grote voordeel van de Slide-Out Step van Thule ziet u meteen terug in de naam. De opstap wordt automatisch uitgeschoven, waardoor hij niet onder het voertuig uitgeklapt hoeft te worden. Hierdoor behoudt u een maximale bodemvrijheid onder uw voertuig. Eenmaal gemonteerd zorgt het opstapje voor de ideale afstand tussen de trede en de grond, zodat u makkelijk en veilig in kunt stappen. U bedient de opstap met een eenvoudige schakelaar die vlekkeloos integreert in het interieur van uw kampeerbusje. In het geval van een stroomuitval kunt u hem ook gemakkelijk handmatig inschuiven. De opstaptrede is gemaakt van geribbeld geanodiseerd aluminium. Dit stevige materiaal biedt veel grip en is ook nog eens lichtgewicht. Met dit opstapje van hoge kwaliteit maakt u het uzelf gemakkelijk!

Belangrijkste kenmerken

  • Geschikt voor Mercedes-Benz en Volkswagen Crafter kampeerbussen vanaf 2017
  • draaggewicht: 200 kg
  • Geen scherpe randen aan de voorkant
  • Bediening: elektrisch, 12 V
  • Gemaakt van geribbeld geanodiseerd aluminium
  • Maat 550

Makkelijk en veilig

Bij de Slide-Out Steps van Thule staat veiligheid voorop. De hoeken van de opstaptrede zijn afgerond, zodat u zich niet kunt openhalen aan scherpe randen. Daarnaast zorgen het geribbelde aluminium en de antislipstroken ervoor dat u niet uitglijdt. Zelfs bij vochtig weer kunt u de opstap dus veilig gebruiken. U kunt er ook voor kiezen om ledverlichting aan het opstapje toe te voegen voor optimale zichtbaarheid in het donker. Ten slotte biedt de Slide-Out Step naast veiligheid nog een voordeel: geïntegreerde borstels zorgen ervoor dat u stof buiten uw busje houdt. Met dit opstapje van Thule profiteert u dus op alle vlakken!

De Slide-Out Step van Thule is van zeer hoge kwaliteit en gaat lang mee. Een slimme, multifunctionele kabelconnector voorkomt dat water en stof de trede kunnen binnendringen. Dit zorgt ervoor dat de opstap goed blijft functioneren. Met de Thule Slide-Out Step kiest u voor veiligheid en gemak.

Specificaties
Merk Thule
Primaire kleur Zilver
Extern artikelnummer 301814
Aantal treden 1
Bediening Automatisch
Breedte cm 56 cm
Hoogte cm 10 cm
Lengte cm 65 cm
Gewicht kg 6,55 kg
Draagvermogen kg 200 kg
EAN code 5415182047920
Materiaal Aluminium
Aansluitspanning 12

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden