Thule Omnistor 3200 2,70x2,50m antraciet Uni Grey

Art nr. 9319580
De Thule Omnistor 3200 is de ideale wandluifel voor compacte voertuigen. Hij is direct te installeren op diverse kampeerbusjes of aan een dakrek op een auto. Geniet van de verkoelende schaduw onder uw luifel!   Ontspannen in de schaduw Natuurlijk genieten we er allemaal van als de zon schijnt,
Adviesverkoopprijs
€ 520,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

De Thule Omnistor 3200 is de ideale wandluifel voor compacte voertuigen. Hij is direct te installeren op diverse kampeerbusjes of aan een dakrek op een auto. Geniet van de verkoelende schaduw onder uw luifel!

 

Ontspannen in de schaduw

Natuurlijk genieten we er allemaal van als de zon schijnt, maar als de temperaturen hoog oplopen is het ook fijn om even de schaduw op te kunnen zoeken. De Thule Omnistor 3200 is een eenvoudige wandluifel die u gemakkelijk aan uw kampeerbusje of auto met dakrek installeert. Dit model is 2,7 meter lang en heeft een ruime uitval van 2,5 meter. Binnen deze categorie is dit de grootste uitval die u op de markt kunt vinden! De stijlvolle luifel is beschikbaar in twee cassettekleuren: antraciet en aluminium. Het doek is uitgevoerd in de kleur Uni Grey. Een groot voordeel van deze wandluifel is dat u hem in uw eentje op kunt zetten. Dus ook wanneer u alleen op pad gaat kunt u de schaduw altijd opzoeken.

 

Belangrijkste voordelen

  • Geschikt voor compacte voertuigen
  • Eenvoudig en snel te monteren zonder boren
  • Kan door één persoon opgezet worden
  • 2,70 m lang met een uitval van 2,50 m
  • Handmatige bediening

 

Zo gebruikt u uw wandluifel

Het opzetten van de Omnistor 3200 is een eenvoudige klus. Om te beginnen opent u de cassette om de spanarmen eruit te halen. Vervolgens kunt u het doek met de hand uitrollen en de poten plaatsen. Sluit ten slotte de spanarmen aan op de poten om spanning te creëren. Het gebruiksvriendelijke Thule Quick-Lock systeem helpt u de luifel op de juiste hoogte op te zetten. Voordat u het weet staat deze wandluifel voor uw kampeerbusje al klaar voor gebruik! Aan de luifel kunnen diverse accessoires worden geïnstalleerd, zoals de Thule Sun Blockers en de Thule Rain Blockers. U creëert hiermee snel een aangenaam plekje naast uw voertuig, om heerlijk te ontspannen.

 

Waar u ook bent, met deze luifel aan uw voertuig kunt u altijd de schaduw opzoeken. De Thule Omnistor 3200 is beschikbaar in verschillende lengtes (1,90 m – 3 m), en heeft altijd een uitval van 2,5 meter.

Specificaties
Merk Thule
Serie Omnistor
Model 3200
Extern artikelnummer 302468
Bediening Handmatig
Breedte cm 8 cm
Hoogte cm 11 cm
Lengte cm 270 cm
Gewicht kg 15,6 kg
EAN code 5415182054539
Garantie 2 jaar
Keurmerk CE
Kleur cassette Zwart
Kleur luifeldoek Grijs
Materiaal doek PVC
Merk voertuig Universeel
Uitval cm 250 cm
Documenten
Onderdelentekening 9319580T.pdf

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden