Thetford cassette draagtas groot

Art nr. 1302410
Wil je je toiletcassette optimaal beschermen en discreet dragen op de camping? Dan is de Thetford Cassette Carry Bag iets voor jou. Je kunt er zelfs een reservetank en een mobiele vuilwatertank in opbergen. Optimale bescherming van je toiletcassette De nieuwe Thetford Cassette Carry Bag zorgt
Adviesverkoopprijs
€ 37,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Wil je je toiletcassette optimaal beschermen en discreet dragen op de camping? Dan is de Thetford Cassette Carry Bag iets voor jou. Je kunt er zelfs een reservetank en een mobiele vuilwatertank in opbergen.

Optimale bescherming van je toiletcassette

De nieuwe Thetford Cassette Carry Bag zorgt voor een optimale bescherming, het gemakkelijk opbergen en het discreet dragen van de cassette. Dankzij de draagtas komt er tijdens het vervoeren geen krassen of beschadigingen op de toiletcassette. Je kunt er ook een reservetank en een mobiele vuilwatertank in opbergen. Het bewaren van de reserve cassettetank in de originele kartonnen doos is hiermee verleden tijd. De draagtas is gemaakt van sterk pvc materiaal. Ook beschikt de tas over een sterke rits en heeft het twee stevige draaghendels. Je kunt de draagtas gemakkelijk reinigen vanwege de glad afgewerkte binnenkant. Ten slotte zijn er twee verschillende maten ontwikkeld, één voor de kleinere tanks en één voor de grotere tanks. Deze Carry Bag is geschikt voor de grotere tanks: C2/3/4, C400 en C500.

Belangrijkste voordelen

  • Geschikt voor de grotere tanks: C2/3/4, C400 en C500
  • Beschermt de toiletcassette
  • Maakt transport discreet
  • Stevige rits en sterke handgrepen
  • Wasbaar max. 40 °C
  • Materiaal: pvc
Specificaties
Merk Thetford
Model C2/C3/C4 - C400 - C500 - iNDUS
EAN code 8710315995756
Primaire kleur Zwart
Extern artikelnummer 299991
Garantie 2 jaar

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden