Thule Van lock zwart

Art nr. 7514970
Niks zo fijn als rondtrekken met uw eigen kampeerbusje. Natuurlijk wilt u zich tijdens uw reis geen zorgen hoeven te maken over het kwijtraken van uw eigendommen. Met het Van Lock van Thule beschermt u uw busje tegen inbrekers. Zo kunt u met een veilig gevoel op reis gaan. Stevig deurslot voor
Adviesverkoopprijs
€ 100,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Niks zo fijn als rondtrekken met uw eigen kampeerbusje. Natuurlijk wilt u zich tijdens uw reis geen zorgen hoeven te maken over het kwijtraken van uw eigendommen. Met het Van Lock van Thule beschermt u uw busje tegen inbrekers. Zo kunt u met een veilig gevoel op reis gaan.

Stevig deurslot voor busjes

Het Thule Van Lock is speciaal ontwikkeld voor kampeerbusjes. Dankzij het doordachte ontwerp beveiligt dit slot achter- en zijschuifdeuren. Het houdt de twee delen van de deur bij elkaar om te voorkomen dat deze open kunnen. Het slot is compact en aantrekkelijk ontworpen. De kleur is afgestemd op die van de bumper en handgrepen, waardoor het slot goed bij uw busje past. Handig aan het Van Lock is dat het op alle modellen kampeerbusjes past. Door dit deurslot te monteren maakt u het inbrekers een stuk lastiger om bij uw waardevolle spullen te komen.

Belangrijkste kenmerken

  • Past op alle modellen kampeerbusjes
  • Beveiligt achter- en zijschuifdeuren
  • Kleur is afgestemd op de bumper en handgrepen

Meer diefstalbeveiliging

Met het Thule Van Lock beschermt u uw eigendommen tegen ongewenste indringers. Voor nog meer bescherming van uw eigendommen heeft Gimeg een ruim assortiment aan diefstalbeveiliging. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kluis. Als het dan toch iemand lukt om uw voertuig binnen te komen, zijn uw meest waardevolle eigendommen in ieder geval veilig. Ook kunt u ervoor kiezen om een alarmsysteem aan te schaffen. Het Milenco Sleep Safe alarm ontmoedigt indringers door elke 10 seconden te knipperen. Als iemand probeert binnen te komen geeft het alarmsysteem een luid alarm af, zodat u meteen gewaarschuwd bent.

Met het Thule Van Lock beschermt u uw van of kampeerbusje tegen inbraak. Combineer dit deurslot met andere soorten diefstalbeveiliging voor een optimale bescherming van uw eigendommen. Zo gaat u met een veilig en onbezorgd gevoel op vakantie.

Specificaties
Merk Thule
Model Van lock
EAN code 5415182019309
Primaire kleur Zwart
Extern artikelnummer 309832
Breedte (cm) 5,8
Hoogte (cm) 2,4
Lengte (cm) 15,3
Gewicht (kg) 0,5
Garantie 2 jaar
Materiaal Aluminium
Toepassing Deurslot

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden