Thule security handrail short

Art nr. 7514810
Met de Thule Security Handrail profiteert u van een multifunctioneel item. Het is een handige hulp bij in- en uitstappen en beschermt uw voertuig ook nog eens tegen inbrekers. De Security Handrail Short is de kortere variant van de standaard Security Handrail. Vanwege het compacte formaat neemt de
Adviesverkoopprijs
€ 120,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Met de Thule Security Handrail profiteert u van een multifunctioneel item. Het is een handige hulp bij in- en uitstappen en beschermt uw voertuig ook nog eens tegen inbrekers. De Security Handrail Short is de kortere variant van de standaard Security Handrail. Vanwege het compacte formaat neemt de rail minder ruimte in beslag op uw voertuig.

De handgreep met een dubbele functie

De meeste inbrekers en dieven zijn op zoek naar een snelle buit. Als ze moeite moeten doen om de caravan in te komen, zullen ze er vaak voor kiezen om verder te gaan. Met de Security Handrail Short van Thule zorgt u ervoor dat de deur van uw caravan niet zomaar opengetrokken kan worden. Dichtgeklapt functioneert hij als extra deurslot waardoor hij beveiligt tegen inbraak én tijdens het rijden openklappen van de deur voorkomt. Opengeklapt is het een handige hulp bij in- en uitstappen. Ideaal voor de minder valide kampeerder. De handrail past op zowel links- als rechtsdraaiende deuren en kleppen en is eenvoudig te monteren. Het deurslot wordt op de kopse kant van de wand in het kozijn geschroefd. Als er in het voertuig geen plaats is voor de contraplaten is er een speciale montagekit beschikbaar waarmee de rail zijdelings in het deurframe gemonteerd kan worden.

Belangrijkste kenmerken

  • Voorziet in steun én beveiliging
  • Hoogwaardig gepoederlakt aluminium
  • Beperkte ruimte nodig voor montage
  • Kan op links- en rechtsdraaiende deuren en kleppen geplaatst worden

Meer diefstalbeveiliging

Met de Security Handrail van Thule maakt u het inbrekers lastig om de caravan in te komen. Voor nog meer bescherming van uw eigendommen heeft Gimeg een ruim assortiment aan diefstalbeveiliging. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kluis. Als het dan toch iemand lukt om uw voertuig binnen te komen, zijn uw meest waardevolle eigendommen in ieder geval veilig. Met een disselslot of een wielklem voorkomt u dat uw hele caravan meegenomen kan worden. Het disselslot zorgt ervoor dat de caravan niet aangekoppeld kan worden en dankzij de wielklem kan er niet met de caravan gereden worden. Als uw caravan verzekerd is, eist de verzekering vaak dat u een goedgekeurde wielklem of disselslot gebruikt. De specifieke eisen verschillen per verzekeraar.

Met de Thule Security Handrail beschermt u uw camper of caravan tegen inbraak. Combineer dit deurslot met andere soorten diefstalbeveiliging voor een optimale bescherming van uw eigendommen. Zo gaat u met een veilig en onbezorgd gevoel op vakantie.

Specificaties
Merk Thule
EAN code 5415182044417
Primaire kleur Wit
Secundaire kleur Grijs
Extern artikelnummer 307387
Breedte (cm) 35,1
Hoogte (cm) 1
Lengte (cm) 26
Gewicht (kg) 1,9
Garantie 2 jaar
Materiaal Aluminium
Toepassing Deurslot

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden