Thule Door frame lock wit

Art nr. 7514930
Tijdens uw vakantie wilt u onbezorgd kunnen genieten. Het laatste waar u aan wilt denken is slachtoffer worden van diefstal. Met het Thule Door Frame Lock maakt u het inbrekers een stuk lastiger om uw caravan binnen te komen. Dit kwalitatief hoogwaardige anti-inbraakslot verhoogt de beveiliging van
Adviesverkoopprijs
€ 75,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Tijdens uw vakantie wilt u onbezorgd kunnen genieten. Het laatste waar u aan wilt denken is slachtoffer worden van diefstal. Met het Thule Door Frame Lock maakt u het inbrekers een stuk lastiger om uw caravan binnen te komen. Dit kwalitatief hoogwaardige anti-inbraakslot verhoogt de beveiliging van uw camper of caravan.

Stevig deurslot

De meeste inbrekers en dieven zijn op zoek naar een snelle buit. Als ze moeite moeten doen om de caravan in te komen, zullen ze er vaak voor kiezen om verder te gaan. Met dit deurslot van Thule zorgt u ervoor dat de deur van uw caravan niet zomaar opengetrokken kan worden. Door het slot naar links of naar rechts te schuiven is de toegangsdeur of klep extra effectief afgesloten. Het deurslot kan zowel op links- als rechtsdraaiende deuren en kleppen worden geplaatst. Het slot wordt in het kozijn gemonteerd en kan worden toegepast bij voertuigen waar geen ruimte is voor montageplaten aan de binnenkant. Bijvoorbeeld wanneer er meubilair in de weg staat. Met dit slot op de deur kunt u uw caravan met een veilig gevoel achterlaten.

Belangrijkste kenmerken

  • 17 x 8 x 5,1 cm
  • Hoogwaardig gepoederlakt aluminium
  • Kan op links- en rechtsdraaiende deuren en kleppen geplaatst worden

Meer diefstalbeveiliging

Met het deurslot van Thule maakt u het inbrekers lastig om de caravan in te komen. Voor nog meer bescherming van uw eigendommen heeft Gimeg een ruim assortiment aan diefstalbeveiliging. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kluis. Als het dan toch iemand lukt om uw voertuig binnen te komen, dan zijn uw meest waardevolle eigendommen in ieder geval veilig. Met een disselslot of een wielklem voorkomt u dat uw hele caravan meegenomen kan worden. Het disselslot zorgt ervoor dat de caravan niet aangekoppeld kan worden en dankzij de wielklem kan er niet met de caravan gereden worden. Als uw caravan verzekerd is, eist de verzekering vaak dat u een goedgekeurde wielklem of disselslot gebruikt. De specifieke eisen verschillen per verzekeraar.

Met het Thule Door Frame Lock beschermt u uw camper of caravan tegen inbraak. Combineer dit deurslot met andere soorten diefstalbeveiliging voor een optimale bescherming van uw eigendommen. Zo gaat u met een veilig en onbezorgd gevoel op vakantie.

Specificaties
Merk Thule
EAN code 5415182019187
Primaire kleur Wit
Extern artikelnummer 308889
Breedte (cm) 8
Hoogte (cm) 5,1
Lengte (cm) 17
Gewicht (kg) 1
Garantie 2 jaar
Materiaal Kunststof
Toepassing Deurslot

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden