Milenco Vehicle Safe

Art nr. 7201860
De Milenco Vehicle Safe is ideaal voor het opbergen van waardevolle spullen in uw camper of caravan. Deze kluis biedt uitkomst wanneer u de kluis niet vast kunt zetten aan de ondergrond. Het kabelslot maakt het mogelijk om de kluis aan ieder vast object vast te zetten. Zo kunt u met een veilig
Adviesverkoopprijs
€ 87,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

De Milenco Vehicle Safe is ideaal voor het opbergen van waardevolle spullen in uw camper of caravan. Deze kluis biedt uitkomst wanneer u de kluis niet vast kunt zetten aan de ondergrond. Het kabelslot maakt het mogelijk om de kluis aan ieder vast object vast te zetten. Zo kunt u met een veilig gevoel uw caravan achterlaten wanneer u een dagje op stap gaat.

Een veilige plek voor kostbare spullen

Geld, uw paspoort, de camera… allemaal spullen die u niet onbeheerd achter wilt laten. In de Milenco Vehicle Safe kunt u deze spullen veilig opbergen. Deze caravan kluis is voorzien van een stevig kabelslot. Als u geen mogelijkheid heeft om de kluis aan de vloer van uw voertuig te monteren, kunt u hem dus alsnog veilig vastzetten. De Vehicle Safe is compact, zodat u hem buiten het zicht kunt plaatsen. Bijvoorbeeld onder het bed of in de bankkasten. Ga voordat u de kluis monteert na of de gekozen plek geschikt is en let erop dat de kluis probleemloos geopend kan worden.

Belangrijkste kenmerken

  • Afmetingen: 23 x 16 x 10 cm (lxbxh)
  • Gewicht: 3 kg
  • Onafhankelijk van stroom en batterij

Meer diefstalbeveiliging

Een kluis is de ideale bescherming van uw spullen wanneer ongewenste indringers uw camper of caravan zijn binnengekomen. Maar natuurlijk wilt u het liefst dat niemand uw voertuig binnen kan komen. Gimeg heeft daarom een ruim assortiment aan deursloten voor uw camper of caravan. Ook kunt u kiezen voor een koppelingslot, zodat uw caravan niet meegenomen kan worden. Voor uw verzekering is het belangrijk om SCM-goedgekeurde sloten te gebruiken. De specifieke eisen verschillen per verzekeraar, dus ga dit altijd even na voordat u op vakantie gaat.

Met de Milenco Vehicle Safe beschermt u uw waardevolle spullen tegen indringers. Combineer de kluis met andere soorten diefstalbeveiliging voor een optimale bescherming van uw eigendommen. Zo gaat u met een veilig en onbezorgd gevoel op vakantie.

Specificaties
Merk Milenco
EAN code 5060101831434
Primaire kleur Zwart
Extern artikelnummer 1434
Breedte (cm) 16
Hoogte (cm) 10
Lengte (cm) 23
Gewicht (kg) 3
Garantie 2 jaar
Materiaal Staal

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden