Milenco uitdraaisteun slot universeel

Art nr. 7108670
Vakantie is dé tijd om onbezorgd te genieten. U wilt zich geen druk hoeven te maken over zaken als diefstal of het kwijtraken van spullen. Het ergste is wel als uw hele caravan gestolen wordt; dan bent u niet alleen uw caravan, maar ook uw bagage kwijt. Met dit Milenco slot voor de uitdraaisteun
Adviesverkoopprijs
€ 53,75
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Vakantie is dé tijd om onbezorgd te genieten. U wilt zich geen druk hoeven te maken over zaken als diefstal of het kwijtraken van spullen. Het ergste is wel als uw hele caravan gestolen wordt; dan bent u niet alleen uw caravan, maar ook uw bagage kwijt. Met dit Milenco slot voor de uitdraaisteun maakt u het dieven een stuk lastiger.

Beveiliging van de uitdraaisteun

Op zoek naar wat extra wegrijbeveiliging voor uw caravan? Dit universele slot van Milenco zorgt ervoor dat een uitgedraaide uitdraaisteun niet ingedraaid kan worden. Zo kan de caravan niet weggereden worden. Let op: dit slot is niet SCM goedgekeurd. Dat houdt in dat uw verzekering niet zal uitbetalen als de caravan toch gestolen wordt. Dit slot is een goede optie om in combinatie met een goedgekeurd koppelingslot te gebruiken. Zo maakt u het dieven nog moeilijker om de wagen mee te nemen.

Belangrijkste kenmerken

  • Stevig metaal
  • Maakt indraaien van uitdraaisteun onmogelijk
  • Universeel

Meer diefstalbeveiliging

Met dit slot op uw uitdraaisteun maakt u het dieven moeilijk om uw caravan mee te nemen. Om ook tegen indringers beschermd te zijn, heeft Gimeg een ruim assortiment aan diverse soorten diefstalbeveiliging. U kunt bijvoorbeeld een slotje bevestigen op de deur van uw caravan, zodat deze niet makkelijk geopend kan worden. Ook kunt u een kluis aanschaffen om uw meest waardevolle eigendommen in op te bergen. U heeft de keuze uit modellen die u onder een meubel kunt schuiven of een model dat u aan de wand van uw voertuig monteert. Met deze voorzorgsmaatregelen kunt u heerlijk van uw vakantie genieten.

Met het Milenco slot t.b.v. een uitdraaisteun maakt u het dieven lastig om uw caravan mee te nemen. Combineer dit slot met andere soorten diefstalbeveiliging voor een optimale bescherming van uw eigendommen. Zo gaat u met een veilig en onbezorgd gevoel op vakantie.

Specificaties
Merk Milenco
Model Slot uitdraaisteun
EAN code 5060101832172
Primaire kleur Geel
Secundaire kleur Zilver
Extern artikelnummer 2172
Gewicht (kg) 0,7
Garantie 2 jaar
Materiaal Metaal
Toepassing Uitdraaisteun slot

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden