Milenco koppelingslot Compact AL-KO AK 161 SCM

Art nr. 7108520
Voorkom diefstal van uw caravan met dit compacte koppelingslot van Milenco. Door de koppeling van uw caravan op slot te zetten maakt u het dieven een stuk lastiger om uw caravan mee te nemen. Zo kunt u onbezorgd van uw vakantie genieten. Compact koppelingslot Een koppelingslot is een goede
Adviesverkoopprijs
€ 150,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Voorkom diefstal van uw caravan met dit compacte koppelingslot van Milenco. Door de koppeling van uw caravan op slot te zetten maakt u het dieven een stuk lastiger om uw caravan mee te nemen. Zo kunt u onbezorgd van uw vakantie genieten.

Compact koppelingslot

Een koppelingslot is een goede bescherming tegen caravandieven. U plaatst deze over de koppeling van de caravan en zet deze op slot. Zo voorkomt u dat de caravan aan een trekhaak gehangen kan worden. Dit disselslot voor de caravan is vervaardigd uit een massieve staalconstructie om optimale veiligheid te bieden. De Milenco Compact sloten zijn zo ontwikkeld dat ze perfect passen op de daarvoor geschikte koppelingen. Ze zijn hierdoor erg compact, zodat ze gemakkelijk opgeborgen kunnen worden wanneer u ze niet gebruikt. U ontvangt uw veiligheidsslot verpakt in een handige draagkoffer. Dit model is speciaal bedoeld voor de AL-KO AK 161 kogelkoppeling. Het is altijd belangrijk om na te gaan wat voor diefstalbeveiliging uw verzekering voorschrijft. Bij sommige verzekeringen is een goedgekeurd disselslot genoeg, bij anderen moet deze gecombineerd worden met een wielklem.

Belangrijkste kenmerken

  • Past op de AL-KO AK 161 kogelkoppeling
  • SCM goedgekeurd
  • Gehard staal
  • Eenvoudig in gebruik
  • Compact en verpakt in draagkoffer

Meer diefstalbeveiliging

Met een koppelingslot maakt u het dieven moeilijk om uw caravan mee te nemen. Om ook tegen indringers beschermd te zijn, heeft Gimeg een ruim assortiment aan diverse soorten diefstalbeveiliging. U kunt bijvoorbeeld een slotje bevestigen op de deur van uw caravan, zodat deze niet makkelijk geopend kan worden. Ook kunt u een kluis aanschaffen om uw meest waardevolle eigendommen in op te bergen. U heeft de keuze uit modellen die u onder een meubel kunt schuiven of een model dat u aan de wand van uw voertuig monteert. Met deze voorzorgsmaatregelen kunt u heerlijk van uw vakantie genieten.

Met het Milenco koppelingslot maakt u het dieven lastig om uw caravan mee te nemen. Combineer dit disselslot met andere soorten diefstalbeveiliging voor een optimale bescherming van uw eigendommen. Zo gaat u met een veilig en onbezorgd gevoel op vakantie.

Specificaties
Merk Milenco
EAN code 5060101836309
Extern artikelnummer 6309
Breedte (cm) 18
Hoogte (cm) 5
Lengte (cm) 23
Gewicht (kg) 1,38
Garantie 2 jaar
Materiaal Staal
SCM keur Ja
Toepassing Koppelingslot

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden