Milenco Caravan Safe

Art nr. 7201850
De Milenco Caravan Safe is ideaal voor het opbergen van waardevolle spullen in uw camper of caravan. Zo kunt u met een veilig gevoel uw caravan achterlaten wanneer u een dagje op stap gaat. Uw spullen worden beschermd achter stevige wanden en dankzij het compacte formaat van de kluis kunt u deze
Adviesverkoopprijs
€ 75,55
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

De Milenco Caravan Safe is ideaal voor het opbergen van waardevolle spullen in uw camper of caravan. Zo kunt u met een veilig gevoel uw caravan achterlaten wanneer u een dagje op stap gaat. Uw spullen worden beschermd achter stevige wanden en dankzij het compacte formaat van de kluis kunt u deze makkelijk in uw voertuig kwijt.

Een veilige plek voor kostbare spullen

Geld, uw paspoort, de camera… allemaal spullen die u niet onbeheerd achter wilt laten. In de Milenco Caravan Safe kunt u deze spullen veilig opbergen. De kluis is eenvoudig te monteren aan de vloer van uw voertuig. De schroeven zijn niet bereikbaar wanneer de kluis is afgesloten. Wanneer u de kluis bestelt zijn een bodembeugel, montageset en vier sleutels inbegrepen. De Caravan Safe is compact, zodat u hem buiten het zicht kunt plaatsen. Bijvoorbeeld onder het bed of in de bankkasten. Ga voordat u de kluis monteert na of de gekozen plek geschikt is en let erop dat de kluis probleemloos geopend kan worden.

Belangrijkste kenmerken

  • Afmetingen: 23 x 16 x 10 cm (lxbxh)
  • Gewicht: 3 kg
  • Onafhankelijk van stroom en batterij

Meer diefstalbeveiliging

Een kluis is de ideale bescherming van uw spullen wanneer ongewenste indringers uw camper of caravan zijn binnengekomen. Maar natuurlijk wilt u het liefst dat niemand uw voertuig binnen kan komen. Gimeg heeft daarom een ruim assortiment aan deursloten voor uw camper of caravan. Ook kunt u kiezen voor een koppelingslot, zodat uw caravan niet meegenomen kan worden. Voor uw verzekering is het belangrijk om SCM-goedgekeurde sloten te gebruiken. De specifieke eisen verschillen per verzekeraar. Ga dit dus altijd even na voordat u op vakantie gaat.

Met de Milenco Caravan Safe beschermt u uw waardevolle spullen tegen indringers. Combineer de kluis met andere soorten diefstalbeveiliging voor een optimale bescherming van uw eigendommen. Zo gaat u met een veilig en onbezorgd gevoel op vakantie.

Specificaties
Merk Milenco
EAN code 5060101831427
Primaire kleur Zwart
Extern artikelnummer 1427
Breedte (cm) 16
Hoogte (cm) 10
Lengte (cm) 23
Gewicht (kg) 3
Garantie 2 jaar
Materiaal Staal

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden