Heosafe veiligheidsslot Ford Transit 2013 knop met sleutel

Art nr. 7225540
Niks zo fijn als rondtrekken met uw eigen kampeerbusje. Natuurlijk wilt u zich tijdens uw reis geen zorgen hoeven te maken over het kwijtraken van uw eigendommen. Met dit deurslot van HEOsafe beschermt u uw busje tegen inbrekers. Zo kunt u met een veilig gevoel op reis gaan. Stevig cabineslot voor
Adviesverkoopprijs
€ 149,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Niks zo fijn als rondtrekken met uw eigen kampeerbusje. Natuurlijk wilt u zich tijdens uw reis geen zorgen hoeven te maken over het kwijtraken van uw eigendommen. Met dit deurslot van HEOsafe beschermt u uw busje tegen inbrekers. Zo kunt u met een veilig gevoel op reis gaan.

Stevig cabineslot voor busjes

Het HEOsafe slot is speciaal ontwikkeld voor kampeerbusjes. Dit model is geschikt voor de Ford Transit na 2013. Het deurslot kan met een sleutel vergrendeld worden en sluit de cabine van uw kambeerbusje vanuit de binnenkant af. De HEOsafe is uiterst praktisch, eenvoudig te bedienen en makkelijk te monteren. Met de aanwezige deurschroeven monteert u hem achter de deurgreep. Het mechanisme is voorzien van speciale coating, waardoor het geen smering nodig heeft. Het slot is dus onderhoudsvrij. Door dit deurslot te monteren maakt u het inbrekers een stuk lastiger om bij uw waardevolle spullen te komen.

Belangrijkste kenmerken

  • Past op de Ford Transit na 2013
  • Onderhoudsvrij mechanisme
  • Vergrendeling met sleutel

Meer diefstalbeveiliging

Met het HEOsafe slot beschermt u uw eigendommen tegen ongewenste indringers. Voor nog meer bescherming van uw eigendommen heeft Gimeg een ruim assortiment aan diefstalbeveiliging. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kluis. Als het dan toch iemand lukt om uw voertuig binnen te komen, zijn uw meest waardevolle eigendommen in ieder geval veilig. Ook kunt u ervoor kiezen om een alarmsysteem aan te schaffen. Het Milenco Sleep Safe alarm ontmoedigt indringers door elke 10 seconden te knipperen. Als iemand probeert binnen te komen geeft het alarmsysteem een luid alarm af, zodat u meteen gewaarschuwd bent.

Met het HEOsafe slot beschermt u uw kampeerbusje tegen inbraak. Combineer dit deurslot met andere soorten diefstalbeveiliging voor een optimale bescherming van uw eigendommen. Zo gaat u met een veilig en onbezorgd gevoel op vakantie.

Specificaties
Merk Heosafe
Model Fordt Transit 2013
EAN code 4260361070685
Primaire kleur Zwart
Secundaire kleur Grijs
Extern artikelnummer 14656
Gewicht (kg) 0,89
Garantie 2 jaar
Materiaal Staal
Toepassing Deurslot

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden