Heosafe ducato 244 2002 afsluitbaar

Art nr. 7225240
Niks zo fijn als rondtrekken met uw eigen kampeerbusje. Natuurlijk wilt u zich tijdens uw reis geen zorgen hoeven te maken over het kwijtraken van uw eigendommen. Met dit deurslot van HEOsafe beschermt u uw busje tegen inbrekers. Zo kunt u met een veilig gevoel op reis gaan. Stevig cabineslot voor
Adviesverkoopprijs
€ 149,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Niks zo fijn als rondtrekken met uw eigen kampeerbusje. Natuurlijk wilt u zich tijdens uw reis geen zorgen hoeven te maken over het kwijtraken van uw eigendommen. Met dit deurslot van HEOsafe beschermt u uw busje tegen inbrekers. Zo kunt u met een veilig gevoel op reis gaan.

Stevig cabineslot voor busjes

Het HEOsafe slot is speciaal ontwikkeld voor kampeerbusjes. Het slot is geschikt voor de Fiat Ducato 244, Peugeot Boxer en Citroën Jumper bouwjaar 2002 – 2006. Het deurslot kan met een sleutel vergrendeld worden en sluit de cabine van uw kambeerbusje vanuit de binnenkant af. De HEOsafe is uiterst praktisch, eenvoudig te bedienen en makkelijk te monteren. Met de aanwezige deurschroeven monteert u hem achter de deurgreep. Het mechanisme is voorzien van speciale coating, waardoor het geen smering nodig heeft. Het slot is dus onderhoudsvrij. Door dit deurslot te monteren maakt u het inbrekers een stuk lastiger om bij uw waardevolle spullen te komen.

Belangrijkste kenmerken

  • Past op de Fiat Ducato 244, Peugeot Boxer en Citroën Jumper bouwjaar 2002 - 2006
  • Onderhoudsvrij mechanisme
  • Vergrendeling met sleutel

Meer diefstalbeveiliging

Met het HEOsafe slot beschermt u uw eigendommen tegen ongewenste indringers. Voor nog meer bescherming van uw eigendommen heeft Gimeg een ruim assortiment aan diefstalbeveiliging. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kluis. Als het dan toch iemand lukt om uw voertuig binnen te komen, zijn uw meest waardevolle eigendommen in ieder geval veilig. Ook kunt u ervoor kiezen om een alarmsysteem aan te schaffen. Het Milenco Sleep Safe alarm ontmoedigt indringers door elke 10 seconden te knipperen. Als iemand probeert binnen te komen geeft het alarmsysteem een luid alarm af, zodat u meteen gewaarschuwd bent.

Met het HEOsafe slot beschermt u uw kampeerbusje tegen inbraak. Combineer dit deurslot met andere soorten diefstalbeveiliging voor een optimale bescherming van uw eigendommen. Zo gaat u met een veilig en onbezorgd gevoel op vakantie.

Specificaties
Merk Heosafe
Model Ducato 244 afsluitbaar 2002
Primaire kleur Zwart
Secundaire kleur Wit
Extern artikelnummer 12156
Breedte cm 12.2 cm
Hoogte cm 7 cm
Lengte cm 20 cm
Gewicht kg 0.7 kg
EAN code 4260361070043
Garantie 3 jaar
Materiaal Aluminium
Toepassing Deurslot

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden