Carpoint disselslot deelbaar model met discus

Art nr. 7215840
0 beoordelingen Schrijf een beoordeling
Vakantie is dé tijd om onbezorgd te genieten. U wilt zich geen druk hoeven te maken over zaken als diefstal of het kwijtraken van spullen. Het ergste is wel als uw hele caravan gestolen wordt; dan bent u niet alleen uw caravan, maar ook uw bagage kwijt. Met dit disselslot van Carpoint maakt u dit
Adviesverkoopprijs
€ 24,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Vakantie is dé tijd om onbezorgd te genieten. U wilt zich geen druk hoeven te maken over zaken als diefstal of het kwijtraken van spullen. Het ergste is wel als uw hele caravan gestolen wordt; dan bent u niet alleen uw caravan, maar ook uw bagage kwijt. Met dit disselslot van Carpoint maakt u dit een stuk lastiger.

Deelbaar disselslot

Een disselslot is een goede bescherming tegen caravandieven. U plaatst deze over de koppeling van de caravan en zet deze op slot. Zo voorkomt u dat de caravan aan een trekhaak gehangen kan worden. Dit disselslot van Carpoint is deelbaar. Dat betekent dat het ook te monteren is als uw caravan al aan de auto is gekoppeld. Het slot is gemaakt van hoogwaardig verzonken staal en uitgevoerd in een opvallende gele kleur. U krijgt bij dit product een discusslot bijgeleverd voor extra beveiliging.

Belangrijkste kenmerken

  • Kan aangekoppeld gemonteerd worden
  • Hoogwaardig gezonken staal
  • Eenvoudig in gebruik

Meer diefstalbeveiliging

Met een koppelingslot maakt u het dieven moeilijk om uw caravan mee te nemen. Om ook tegen indringers beschermd te zijn, heeft Gimeg een ruim assortiment aan diverse soorten diefstalbeveiliging. U kunt bijvoorbeeld een slotje bevestigen op de deur van uw caravan, zodat deze niet makkelijk geopend kan worden. Ook kunt u een kluis aanschaffen om uw meest waardevolle eigendommen in op te bergen. U heeft de keuze uit modellen die u onder een meubel kunt schuiven of een model dat u aan de wand van uw voertuig monteert. Met deze voorzorgsmaatregelen kunt u heerlijk van uw vakantie genieten.

Met het Carpoint disselslot maakt u het dieven lastig om uw caravan mee te nemen. Combineer dit disselslot voor de caravan met andere soorten diefstalbeveiliging voor een optimale bescherming van uw eigendommen. Zo gaat u met een veilig en onbezorgd gevoel op vakantie.

Specificaties
Merk Carpoint
Primaire kleur Geel
Extern artikelnummer 0410231
Breedte cm 11.2 cm
Hoogte cm 10.2 cm
Lengte cm 20.6 cm
Gewicht kg 1.7 kg
EAN code 8711293073382
Garantie 2 jaar
Materiaal Staal

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
Er zijn nog geen beoordelingen.
    Aan het laden
    Aan het laden