Milenco Aero LR-pad (4 stuks)

Art nr. 9330590
De Milenco Aero LR-pads zijn losse aandrukrubbers voor de Milenco Aero caravanspiegels. De Aero LR-pads passen op de Land Rover Discovery en Range Rover vanaf 2014. Verbeterde grip De LR-pads creëren een verbeterde grip bij het aanbrengen van de caravanspiegels op de behuizingen van de
Adviesverkoopprijs
€ 13,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

De Milenco Aero LR-pads zijn losse aandrukrubbers voor de Milenco Aero caravanspiegels. De Aero LR-pads passen op de Land Rover Discovery en Range Rover vanaf 2014.

Verbeterde grip

De LR-pads creëren een verbeterde grip bij het aanbrengen van de caravanspiegels op de behuizingen van de autospiegels. Dit doen de pads door zich aan de gleuf in de bovenkant van de autospiegel vast te zetten. Voor de montage is een zekere mate van mechanische behendigheid vereist om een nauwkeurige bevestiging te garanderen. De montage gaat als volgt, plaats slechts één klem tegelijk: Houd de klem in een hoek van ongeveer 30 graden met het grijpkussen naar voren gekanteld. Het is de bedoeling dat u het rubberen uitsteeksel van de LR-pad in de gleuf, die aan de bovenkant van de spiegel zit, steekt. Zodra beide LR-pads en klemmen correct zijn aangebracht, plaatst u de spiegelarm.

Belangrijkste kenmerken

  • Geschikt voor Land Rover Discovery en Range Rovers vanaf 2014
  • Geschikt voor Milenco Aero spiegels
  • Verbetert de grip van de spiegel

Met de Milenco Aero LR-pads creëer je extra grip bij de bevestiging van een caravanspiegel.

Specificaties
Merk Milenco
Model Aero
EAN code 5060101834466
Primaire kleur Zwart
Extern artikelnummer 4466
Gewicht (kg) 0,04
Garantie 2 jaar

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden