Truma TT2 boiler Therme 5L 230V 300W

Art nr. 6259900
Dankzij de Truma Therme geniet jij elk seizoen van warm water in je caravan of camper. De boiler maakt gebruik van een verwarmingselement op 230 V. Daarnaast kan het water met gebruik van kachelwarmte verwarmd worden. Energiezuinige boiler De Truma TT2 boiler Therme 5 l 230 V, 300 W maakt voor
Adviesverkoopprijs
€ 335,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Dankzij de Truma Therme geniet jij elk seizoen van warm water in je caravan of camper. De boiler maakt gebruik van een verwarmingselement op 230 V. Daarnaast kan het water met gebruik van kachelwarmte verwarmd worden.

Energiezuinige boiler

De Truma TT2 boiler Therme 5 l 230 V, 300 W maakt voor het verwarmen van water in je caravan of camper gebruik van de kachelwarmte of elektra. Een warme luchtbuis loopt direct door het apparaat en geeft de warmte aan het water af. Daarnaast beschikt de boiler over een elektrisch verwarmingselement van 300 W. Als de verwarming niet aan staat, zorgt het elektrische verwarmingselement ervoor dat het water snel opgewarmd wordt. Hierdoor kan het water ook zonder gebruik van de verwarming worden opgewarmd. De watertemperatuur wordt door middel van een thermostaat tot 65 °C opgewarmd. Daarbij heeft de boiler een beveiliging tegen oververhitting en zorgt ervoor dat het water niet warmer word dan 85 °C.

Belangrijkste voordelen

  • Opwarmtijd van +/- 50 min
  • Elektrisch verwarmingselement 230 V verwarmt tot 65 °C
  • Overhittingsbeveiliging tot 85 °C
  • Inclusief bedieningspaneel en aftapkraantje
  • Te gebruiken voor alle gangbare dompelpompen tot 1,2 bar
  • Inhoud: 5 l

Geniet in het voor- en najaar van warm water

Bij de boiler wordt een bedieningspaneel en aftapkraantje meegeleverd. Met het bedieningspaneel schakel je de Truma Therme in. Een controlelampje geeft aan dat het apparaat in gebruik is. Met gebruik van een mengkraan bepaal je zelf de watertemperatuur. Geniet van het comfort om op elk gewenst moment warm water te hebben.

De Truma TT2 boiler Therme 5 l 230 V, 300 W is ideaal voor de reizende caravan- of campereigenaar die snel en efficiënt warm water wil, zonder dat het veel ruimte in beslag neemt.

Specificaties
Merk Truma
Model TT
EAN code 4052816014791
Primaire kleur Wit
Extern artikelnummer 42014-01
Breedte (cm) 23
Hoogte (cm) 22
Lengte (cm) 37
Gewicht (kg) 2
Garantie 2 jaar

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden