Truma Boiler 10ltr

Art nr. 6259850
De Truma boiler 10 l is een snelle en efficiënte oplossing voor warm water in je caravan of camper. Geniet van een laag gasverbruik met een hoog rendement. Warm water in een handomdraai met de Truma boiler De Truma boiler verwarmt met een krachtige gasbrander water in jouw caravan of camper in
Adviesverkoopprijs
€ 951,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

De Truma boiler 10 l is een snelle en efficiënte oplossing voor warm water in je caravan of camper. Geniet van een laag gasverbruik met een hoog rendement.

Warm water in een handomdraai met de Truma boiler

De Truma boiler verwarmt met een krachtige gasbrander water in jouw caravan of camper in korte tijd, helemaal zonder netstroom. Als de watertemperatuur daalt, dan ontsteekt de elektronica de brander automatisch opnieuw. Op het bedieningspaneel stel je de gewenste watertemperatuur in op 50 °C of 70 °C in. De gasboiler kan gebruikt worden met een waterdruksterkte tot 2,8 bar en is daarmee geschikt voor de meeste dompel- en drukpompen. De boiler heeft een opwarmtijd van ongeveer een half uur bij het verwarmen van water van 15 °C tot 70 °C. Zodra de Truma boiler werkt, wordt het water tijdens het gebruiken van warm water continu verwarmd, waardoor lang gebruik mogelijk is.

Belangrijkste voordelen

  • Reservoir van roestvrij staal
  • Veilig door elektronische controle-elementen
  • Onafhankelijk van netstroom
  • Inhoud: 10 l
Specificaties
Merk Truma
EAN code 4052816036861
Extern artikelnummer 73601-20
Garantie 2 jaar

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden