Travellife KemPing Green toiletvloeistof 2L

Art nr. 1301787
Zoekt u een effectief schoonmaakmiddel voor de afvaltank van uw draagbaar toilet of cassettetoilet? De Travellife KemPing Green toiletvloeistof is een zeer krachtig én milieubewust kwaliteitsmiddel voor de afvaltank. Hij is eenvoudig te gebruiken op de camping; bijvoorbeeld in uw camper, caravan of
Adviesverkoopprijs
€ 12,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Zoekt u een effectief schoonmaakmiddel voor de afvaltank van uw draagbaar toilet of cassettetoilet? De Travellife KemPing Green toiletvloeistof is een zeer krachtig én milieubewust kwaliteitsmiddel voor de afvaltank. Hij is eenvoudig te gebruiken op de camping; bijvoorbeeld in uw camper, caravan of tent. Dit product remt gasvorming af en maakt afval vloeibaar. Eén dosering gaat tot wel vier dagen mee!

Toiletvloeistof voor de afvaltank

De toiletvloeistof van Travellife is onmisbaar voor een comfortabele kampeervakantie. Deze vloeistof maakt het mogelijk om toiletafval tijdelijk op te slaan in de afvaltank. Het remt gasvorming en breekt afval af. De inhoud wordt geheel vloeibaar, zodat de tank makkelijk te legen en te reinigen is. U leegt uw afvaltank als hij vol is, als u met uw caravan of camper gaat rijden of als u hem voor langere tijd niet gebruikt. Leeg hem in ieder geval om de 4 of 5 dagen. De Travellife KemPing Green is een milieubewuste toiletvloeistof die de afbraak van vaste bestanddelen en toiletpapier op biologische wijze bevordert. De vloeistof is veilig om te legen in septische tanks.

Belangrijkste voordelen

  • Geschikt voor elk mobiel toilet
  • Eén dosering gaat tot wel 4 dagen mee
  • Milieubewust en biologisch afbreekbaar
  • Verspreidt een aangename geur
  • Inhoud: 2 liter

Eenvoudig in gebruik

De toiletvloeistof voor camper of caravan is eenvoudig in gebruik. U voegt dit product toe aan uw afvaltank via de daarvoor bestemde vulopening. Doseer 75 ml per 10 liter afvaltankcapaciteit. Voeg vervolgens twee tot drie liter water toe en het toilet is klaar voor gebruik. Voor een optimaal resultaat raden wij u aan om de Travellife KemPing Green te gebruiken in combinatie met de Travellife KemPing Rinse. Dit product voorkomt kalkaanslag in uw spoelwatertank en zorgt voor een langdurig glanzende toiletpot.

Kortom, de Travellife KemPing Green is de ideale vloeistof voor uw afvaltank. Het juiste onderhoud is van groot belang voor de levensduur van uw toilet. Gebruik om verstoppingen te voorkomen speciaal ontwikkeld Travellife toiletpapier.

Specificaties
Merk Travellife
Serie KemPing
Model Green
EAN code 8712757404346
Primaire kleur Wit
Secundaire kleur Groen
Breedte (cm) 9
Hoogte (cm) 22
Lengte (cm) 16
Gewicht (kg) 2,46
Garantie 2 jaar
Inhoud (L) 2
Toepassing Toiletreiniger

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden