Thetford Duo Tank Cleaner Concentrated 0,8L

Art nr. 1301980
Wilt u uw watertank grondig reinigen tegen kalkaanslag, ongewenste geuren, vuil en vetresten? De Thetford’s Duo Tank Cleaner Concentrated maakt deze grondige reiniging wel heel eenvoudig. Grondig schone grijswatertank én afvaltank Deze Duo Tank Cleaner van Thetford is ideaal voor het schoonmaken
Adviesverkoopprijs
€ 12,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Wilt u uw watertank grondig reinigen tegen kalkaanslag, ongewenste geuren, vuil en vetresten? De Thetford’s Duo Tank Cleaner Concentrated maakt deze grondige reiniging wel heel eenvoudig.

Grondig schone grijswatertank én afvaltank

Deze Duo Tank Cleaner van Thetford is ideaal voor het schoonmaken van uw vuilwatertank. U gebruikt dit schoonmaakmiddel voor zowel de grijswatertank als de afvaltank, om deze vrij te maken van kalkaanslag, aangekoekt vuil en vetresten. Het is eenvoudig in het gebruik. U hoeft niet te schrobben, waardoor er niets beschadigd raakt. Het vuil en de aanslag lossen door de vloeistof vanzelf op. Laat de cleaner een tijdje intrekken, hierdoor worden ook de technische onderdelen in de tank grondig gereinigd. Het gebruik van de Duo Tank Cleaner verlengt de levensduur van uw tank. De geconcentreerde formule zorgt voor een kleinere verpakking. Hierdoor neemt hij minder ruimte in uw schoonmaakkast in beslag. Voor het beste resultaat gebruikt u de cleaner 2 à 3 keer per jaar.

Belangrijkste voordelen

  • Verwijdert kalkaanslag, aangekoekt vuil en vetresten
  • Schrobben niet nodig
  • Verlengt de levensduur van uw tank

Moeiteloos schoonmaken

Deze cleaner verwijdert ongewenste geurtjes uit de tank en vervangt deze met een frisse citrus geur. Voor het schoonmaken van afvaltank giet u 200 ml van de cleaner in de tank. Hier voegt u 5 liter lauwwarm water aan toe. Schud nu de tank en laat hem 16 uur rusten. Wilt u de grijswatertank schoonmaken? Gebruik dan 600 ml cleaner met 50 liter water en rijd minimaal één uur met uw caravan. Laat dit ook tenminste 16 uur zitten. Hierna zijn beide tanken schoon en klaar voor gebruik! Zó simpel kan schoonmaken zijn. Gebruik de inhoud van de cleaner voor 4 schoonmaakbeurten van de afvaltank, of voor 1 grondige schoonmaakbeurt van de afvaltank en van de grijswatertank. Met deze geconcentreerde Duo Tank Cleaner kiest u zelf!

Kortom, kan uw watertank wel een grondige schoonmaakbeurt gebruiken? Met de Duo Tank Cleaner Concentrated van Thetford reinigt u uw vuile tank zonder te schrobben. Gebruik ook de andere schoonmaak vloeistoffen van Thetford voor een schone caravan!

Specificaties
Merk Thetford
EAN code 8710315995480
Primaire kleur Oranje
Extern artikelnummer 30771
Breedte (cm) 6
Hoogte (cm) 22
Lengte (cm) 10
Gewicht (kg) 0,8
Garantie 2 jaar
Inhoud (L) 0,8
Keurmerk CE
Toepassing Toiletreiniger

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden