Thetford Aqua Rinse Spray 0,5L

Art nr. 1302081
Wilt u de krachtige reiniging van Aqua Rinse Plus gebruiken voor uw toilet, maar komt het spoelwater uit de centrale watertank? Speciaal hiervoor heeft Thetford de Aqua Rinse Spray ontwikkeld. Deze variant zorgt er ook voor dat u effectief kunt doorspoelen en verspreidt een frisse geur. Voor een
Adviesverkoopprijs
€ 5,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Wilt u de krachtige reiniging van Aqua Rinse Plus gebruiken voor uw toilet, maar komt het spoelwater uit de centrale watertank? Speciaal hiervoor heeft Thetford de Aqua Rinse Spray ontwikkeld. Deze variant zorgt er ook voor dat u effectief kunt doorspoelen en verspreidt een frisse geur. Voor een langdurig schoon en fris toilet.

Effectieve spray voor de toiletpot

Speciaal voor toiletten die aangesloten zijn op de centrale watertank, is de Thetford Aqua Rinse Spray het perfecte schoonmaakmiddel. De spray vormt een beschermende laag in de toiletpot, waarmee achterblijvende aanslag wordt voorkomen. Hierbij laat de Aqua Rinse Spray langdurig een aangename, frisse lavendelgeur achter. Daarnaast smeert het de afdichtingen van het toilet en zorgt het voor een soepele spoeling. Ten slotte stimuleert de Aqua Rinse spray een waterbesparing, omdat er minder vaak doorgespoeld hoeft te worden voor een schoon resultaat. Profiteer van optimale hygiëne tijdens uw vakantie!

Belangrijkste voordelen

  • Geschikt voor kunststof toiletten en toiletten van keramiek
  • Zeer effectief voor een soepele spoeling
  • Zorgt voor een langdurig glanzende toiletpot
  • Inhoud: 0,5 liter

Eenvoudig in gebruik

U kunt de toiletspray gebruiken voor kunststof én keramische toiletten. De Thetford Aqua Rinse Spray is eenvoudig in gebruik, wanneer u de instructies van de fabrikant van uw toilet én die van de Thetford vloeistof opvolgt. Gebruik nooit huishoudelijke bleek voor uw draagbare toilet om beschadigingen te voorkomen. Voor een optimaal resultaat, raden wij u aan om ook de Thetford Toilet Bowl Cleaner te gebruiken. Hiermee houdt u uw toilet glanzend schoon en hygiënisch.

Kortom, de Thetford Aqua Rinse Spray is de ideale schoonmaakspray voor een toilet dat is aangesloten op de centrale watertank van uw voertuig. Gebruik om verstoppingen te voorkomen speciaal ontwikkeld Thetford Aqua Soft toiletpapier. Met de juiste verzorging verlengt u de levensduur van uw Thetford-toilet.

Specificaties
Merk Thetford
Model Aqua Rinse
EAN code 8710315993431
Primaire kleur Roze
Extern artikelnummer 30216AL
Breedte (cm) 4
Hoogte (cm) 24
Lengte (cm) 10
Gewicht (kg) 0,58
Garantie 2 jaar
Inhoud (L) 0,5
Toepassing Toiletreiniger

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden