Thetford Aqua Kem Blue Concentrated Eucalyptus 0,8L

Art nr. 1301990
Heeft u een draagbaar toilet of een cassettetoilet? De Thetford Aqua Kem Blue Eucalyptus toiletvloeistof is een zeer krachtig middel voor de afvaltank. Het zorgt ervoor dat de inhoud van de tank eenvoudig te legen is. Dit product is ultrageconcentreerd: met een kleinere dosering bereikt u hetzelfde
Adviesverkoopprijs
€ 16,50
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Heeft u een draagbaar toilet of een cassettetoilet? De Thetford Aqua Kem Blue Eucalyptus toiletvloeistof is een zeer krachtig middel voor de afvaltank. Het zorgt ervoor dat de inhoud van de tank eenvoudig te legen is. Dit product is ultrageconcentreerd: met een kleinere dosering bereikt u hetzelfde resultaat als bij de bestaande producten.

Toiletvloeistof voor de afvaltank

Voor een comfortabele vakantie is een draagbaar toilet zeker geen overbodige luxe. De toiletvloeistof van Thetford is onmisbaar voor de afvaltank van uw draagbare toilet in uw camper, caravan of tent. Door het gebruik van deze vloeistof is het mogelijk om toiletafval tijdelijk op te slaan. Het remt gasvorming af en breekt afval af, waardoor de inhoud geheel vloeibaar wordt. Hierdoor is het makkelijker om uw tank te legen en te reinigen. U leegt uw afvaltank als hij vol is, als u met uw caravan of camper gaat rijden of als u hem voor langere tijd niet gebruikt. Leeg hem in ieder geval om de 4 of 5 dagen. Deze toiletvloeistof verspreidt een heerlijk frisse eucalyptusgeur met een vleugje munt en maskeert nare geurtjes. Omdat dit product geconcentreerd is, heeft u minder vloeistof nodig om schoon te maken. Bovendien zorgt de handige, kleinere fles voor een lagere impact op het milieu.

Belangrijkste voordelen

  • Geschikt voor elk mobiel toilet
  • Handige, kleine én lichtere fles
  • Krachtige, zeer effectieve en geconcentreerde vloeistof
  • Frisse eucalyptusgeur met munt
  • Inhoud: 0,8 liter

Eenvoudig in gebruik

De toiletvloeistof voor een camper of caravan toilet afvaltank is eenvoudig in gebruik, wanneer u de instructies van de fabrikant van uw toilet en die van de Thetford vloeistof opvolgt. U voegt dit product toe aan uw afvaltank door de vulopening. Gebruik nooit huishoudelijke bleek voor uw draagbare toilet om beschadigingen te voorkomen. Voor een optimaal resultaat raden wij u aan om de Aqua Kem Blue Eucalyptus te gebruiken in combinatie met de Aqua Rinse Plus. Dit product voorkomt kalkaanslag in uw spoelwatertank en zorgt voor een langdurig glanzende toiletpot.

Kortom, de Thetford Aqua Kem Blue Eucalyptus is de ideale geconcentreerde toiletvloeistof voor uw afvaltank. Het juiste onderhoud is van groot belang voor de levensduur van uw toilet. Gebruik speciaal ontwikkeld Thetford Aqua Soft toiletpapier om verstopping te voorkomen.

Specificaties
Merk Thetford
EAN code 8710315995541
Primaire kleur Blauw
Extern artikelnummer 30761AA
Breedte (cm) 6
Hoogte (cm) 22
Lengte (cm) 10
Gewicht (kg) 0,8
Garantie 2 jaar
Inhoud (L) 0,8
Keurmerk CE
Toepassing Toiletreiniger

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden