Thetford Aqua Kem Blue 120L

Art nr. 1302160
De Thetford Aqua Kem Blue toiletvloeistof is een zeer krachtig middel voor de afvaltank van een draagbaar toilet of cassettetoilet. De vloeistof zit in een vat van 120 liter: ideaal voor busmaatschappijen. Dit product heeft een frisse geur, remt gasvorming af en maakt afval vloeibaar. Eén dosering
Adviesverkoopprijs
€ 759,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

De Thetford Aqua Kem Blue toiletvloeistof is een zeer krachtig middel voor de afvaltank van een draagbaar toilet of cassettetoilet. De vloeistof zit in een vat van 120 liter: ideaal voor busmaatschappijen. Dit product heeft een frisse geur, remt gasvorming af en maakt afval vloeibaar. Eén dosering gaat tot wel vijf dagen mee!

Toiletvloeistof voor de afvaltank

Voor een comfortabele vakantie is een portable toilet zeker geen overbodige luxe. De toiletvloeistof van Thetford is daarbij onmisbaar. Door het gebruik van deze vloeistof is het mogelijk om toiletafval tijdelijk op te slaan in de afvaltank. Het remt gasvorming af en breekt afval af; de inhoud wordt geheel vloeibaar. Hierdoor is het makkelijker om uw tank te legen en te reinigen. U leegt uw afvaltank als hij vol is. Deze toiletvloeistof verspreidt een prettige pijnbomengeur.

Belangrijkste voordelen

  • Geschikt voor elk mobiel toilet
  • Eén dosering gaat tot wel 5 dagen mee
  • Inhoud: 120 liter (in vat)

Eenvoudig in gebruik

De toiletvloeistof is eenvoudig in gebruik, wanneer u de instructies van de fabrikant van uw toilet én die van de Thetford vloeistof opvolgt. U voegt dit product toe aan uw afvaltank via de daarvoor bestemde vulopening. De aanbevolen hoeveelheid vloeistof die u moet gebruiken is gemiddeld 160 ml per 2 à 3 liter vers water. Gebruik nooit huishoudelijke bleek voor uw draagbare toilet om beschadigingen te voorkomen. Voor een optimaal resultaat raden wij u aan om de Aqua Kem Blue te gebruiken in combinatie met de Aqua Rinse Plus. Dit product voorkomt kalkaanslag in uw spoelwatertank en zorgt voor een langdurig glanzende toiletpot.

Kortom, de Thetford Aqua Kem Blue is de ideale toiletvloeistof voor uw afvaltank. Het juiste onderhoud is van belang voor de levensduur van uw toilet. Gebruik om verstoppingen te voorkomen speciaal ontwikkeld Thetford Aqua Soft toiletpapier.

Specificaties
Merk Thetford
Model Aqua Kem Blue
EAN code 8710315990850
Primaire kleur Blauw
Extern artikelnummer 30091BE
Gewicht (kg) 121,25
Garantie 2 jaar
Inhoud (L) 120
Toepassing Toiletreiniger

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden