Thetford cassettetoilet C503-L links

Art nr. 1304830
Geniet tijdens uw vakantie van een schoon en comfortabel toilet met de cassettetoiletten van Therford. Ze bieden de ultieme sanitaire oplossing voor uw camper of caravan! Kies het beste, kies Thetford. Een comfortabel en hygiënisch toilet Veel kampeerders kunnen niet meer zonder een toilet in
Adviesverkoopprijs
€ 877,50
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Geniet tijdens uw vakantie van een schoon en comfortabel toilet met de cassettetoiletten van Therford. Ze bieden de ultieme sanitaire oplossing voor uw camper of caravan! Kies het beste, kies Thetford.

Een comfortabel en hygiënisch toilet

Veel kampeerders kunnen niet meer zonder een toilet in de camper. Het is dan ook ontzettend handig! U komt nooit meer ergens terecht zonder een toilet in de buurt te hebben. Dankzij de uitneembare afvaltank zijn de casettetoiletten van Thetford ideaal voor op reis. Het afval wordt netjes opgevangen in de afvaltank, die u vervolgens gemakkelijk kunt legen op een daarvoor bestemde plek. Met het Thetford cassettetoilet C503-X links profiteert u ook nog eens van het hoogste niveau van zit- en gebruikscomfort op de markt. Deze wc staat dan ook garant voor een comfortabele vakantie! Het toilet is voorzien van een stil, maar krachtig spoelsysteem dat de hele pot bereikt.

Belangrijkste voordelen

  • Hoogste niveau zit- en gebruikscomfort op de markt
  • Lichtgewicht, duurzame kunststof van hoge kwaliteit
  • Stil, maar krachtig spoelsysteem dat de hele pot bereikt
  • Eenvoudig en handig legen

Onderhoud van uw cassettetoilet

Dit casettetoilet is gemaakt van lichtgewicht, duurzame kunststof van hoge kwaliteit, waardoor uw wc jarenlang meegaat. Natuurlijk draagt ook het juiste onderhoud bij aan het behoud van de kwaliteit van uw toilet. Om de kans op schade, voortijdige slijtage en problemen bij het legen van de afvaltank te voorkomen, raden wij aan om de toiletverzorgingsmaatregelen van Thetford te gebruiken. Thetford biedt een uitgebreid assortiment aan toiletverzorgingsproducten waarmee u maximaal comfort ervaart. Gebruik nooit huishoudelijke bleek om beschadigingen aan uw cassettetoilet te voorkomen. Ook raden wij aan om Thetford Aqua Soft toiletpapier te gebruiken. Hiermee voorkomt u verstoppingen en verlengt u de levensduur van uw Thetford cassettetoilet.

Het cassettetoilet is één van de grote uitvindingen van Thetford. Met dit toilet in uw camper wordt uw vakantie nog comfortabeler.

Specificaties
Merk Thetford
Serie C500
Model C503-X Links
EAN code 8710315028775
Primaire kleur Wit
Extern artikelnummer 90561SP
Breedte (cm) 73,9
Diepte (cm) 41
Hoogte (cm) 50,2
Gewicht (kg) 9,6
Inhoud afvaltank (L) 19,7
Niveauindicator afvaltank Ja
Spoelsysteem Elektrisch
Zithoogte (cm) 49,2

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden