Travellife KemPing Rinse toiletvloeistof 2L

Art nr. 1301807
Zoekt u een effectief schoonmaakmiddel voor de spoelwatertank van uw draagbaar toilet of cassettetoilet? De Travellife KemPing toiletvloeistof Rinse is een krachtig middel voor de spoelwatertank. Hij is eenvoudig te gebruiken op de camping, bijvoorbeeld in uw camper, caravan of tent. Dit product
Adviesverkoopprijs
€ 11,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Zoekt u een effectief schoonmaakmiddel voor de spoelwatertank van uw draagbaar toilet of cassettetoilet? De Travellife KemPing toiletvloeistof Rinse is een krachtig middel voor de spoelwatertank. Hij is eenvoudig te gebruiken op de camping, bijvoorbeeld in uw camper, caravan of tent. Dit product zorgt voor een effectievere spoeling, houdt het spoelwater schoon en ruikt langdurig fris.

Toiletvloeistof voor de spoelwatertank

Voor een comfortabele vakantie is een portable toilet zeker geen overbodige luxe. De toiletvloeistof van Travellife is onmisbaar voor de spoelwatertank van uw draagbare toilet in uw camper, caravan of tent. Door deze toiletvloeistof aan uw spoelwatertank toe te voegen, houdt u uw spoelwater heerlijk schoon. Dit product voorkomt kalkaanslag in uw spoelwatertank en zorgt voor een langdurig glanzende toiletpot. De Travellife KemPing Rinse ruikt ook na het doorspoelen nog langdurig fris. Daarnaast smeert het de afdichtingen van het toilet en vormt het een beschermende laag om de opbouw van bacteriën te voorkomen. Profiteer van optimale hygiëne tijdens uw vakantie!

Belangrijkste voordelen

  • Geschikt voor kunststof toiletten en toiletten van keramiek
  • Zeer effectief: soepele spoeling en schoon spoelwater
  • Ruikt nog lang fris na het doorspoelen
  • Inhoud: 2 liter

Eenvoudig in gebruik

De toiletvloeistof voor camper of caravan is eenvoudig in gebruik. Doseer 100 ml toiletvloeistof per 10 liter capaciteit van de spoelwatertank. Spoel de tank vervolgens af met schoon water en het toilet is klaar voor gebruik. Gebruik dit product nooit in de centrale watertank, omdat die ook gebruikt wordt voor leidingwater en douchewater. Voor een optimaal resultaat raden wij u aan om de Rinse te gebruiken in combinatie met de Travellife KemPing Blue of Green voor de afvaltank.

Kortom, de Travellife KemPing toiletvloeistof Rinse is de ideale toiletvloeistof voor uw spoelwater. Het juiste onderhoud is van belang voor de levensduur van uw toilet. Gebruik om verstoppingen te voorkomen speciaal ontwikkeld Travellife toiletpapier.

Specificaties
Merk Travellife
Serie KemPing
Model Rinse
EAN code 8712757357086
Primaire kleur Wit
Secundaire kleur ROZE
Breedte (cm) 9
Hoogte (cm) 22
Lengte (cm) 16
Gewicht (kg) 2,13
Garantie 2 jaar
Inhoud (L) 2
Toepassing Toiletreiniger

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden