Thetford Aqua Kem Green Concentrated 0,75L

Art nr. 1302051
Heeft u een draagbaar toilet of cassettetoilet? De Thetford Aqua Kem Green toiletvloeistof is een zeer krachtig middel voor de afvaltank: biologisch afbreekbaar en milieubewust. Het is eenvoudig te gebruiken op de camping, bijvoorbeeld in uw camper, caravan of tent. Dit product is
Adviesverkoopprijs
€ 17,45
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Heeft u een draagbaar toilet of cassettetoilet? De Thetford Aqua Kem Green toiletvloeistof is een zeer krachtig middel voor de afvaltank: biologisch afbreekbaar en milieubewust. Het is eenvoudig te gebruiken op de camping, bijvoorbeeld in uw camper, caravan of tent. Dit product is ultrageconcentreerd: met een kleinere dosering bereikt u hetzelfde resultaat als bij de bestaande producten.

Toiletvloeistof voor de afvaltank

Voor een comfortabele vakantie in uw camper, caravan of tent is een portable toilet zeker geen overbodige luxe. De toiletvloeistof van Thetford is daarbij onmisbaar. Door het gebruik van deze vloeistof is het mogelijk om toiletafval tijdelijk op te slaan in de afvaltank. Het remt gasvorming en breekt afval af; de inhoud wordt geheel vloeibaar. Hierdoor is het makkelijker om uw tank te legen en te reinigen. U leegt uw afvaltank als hij vol is, als u met uw caravan of camper gaat rijden of als u hem voor langere tijd niet gebruikt. Leeg hem in ieder geval om de 4 of 5 dagen. De Aqua Kem Green is een milieubewuste toiletvloeistof die biologisch afbreekbaar is: hij draagt zowel het milieukeurmerk de Blauer Engel (Duitsland) als Milieukeur (Nederland). Omdat dit product geconcentreerd is, bereikt u een hoger rendement met minder inhoud. Ook is de fles kleiner, waardoor het milieu nóg minder belast wordt.

Belangrijkste voordelen

  • Geschikt voor elk mobiel toilet
  • Hoger rendement met minder inhoud
  • Handige, kleine én lichtere fles
  • Milieubewust en biologisch afbreekbaar
  • Inhoud: 0,75 liter

Eenvoudig in gebruik

De toiletvloeistof voor camper of caravan is eenvoudig in gebruik, wanneer u de instructies van de fabrikant van uw toilet én die van de Thetford vloeistof opvolgt. U voegt dit product toe aan uw afvaltank via de daarvoor bestemde vulopening. Gebruik nooit huishoudelijke bleek voor uw draagbare toilet om beschadigingen te voorkomen. Voor een optimaal resultaat raden wij u aan om de Aqua Kem Green te gebruiken in combinatie met de Aqua Rinse Plus. Dit product voorkomt kalkaanslag in uw spoelwatertank en zorgt voor een langdurig glanzende toiletpot.

Kortom, de Thetford Aqua Kem Green Concentrated is de ideale toiletvloeistof voor uw afvaltank. Het juiste onderhoud is van belang voor de levensduur van uw toilet. Gebruik om verstoppingen te voorkomen speciaal ontwikkeld Thetford Aqua Soft toiletpapier.

Specificaties
Merk Thetford
Model Aqua Kem Green
EAN code 8710315995237
Primaire kleur Groen
Extern artikelnummer 30645AA
Breedte (cm) 10
Hoogte (cm) 22
Lengte (cm) 8
Gewicht (kg) 0,8
Garantie 2 jaar
Inhoud (L) 0,75
Toepassing Toiletreiniger

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden