Travellife Chenille taupe 56x185cm

Art nr. 3418160
Geniet van frisse lucht in huis, zonder gestoord te worden door naar binnen vliegende insecten. Met dit vliegengordijn van Travellife houdt u ze allemaal buiten, terwijl de deur lekker open blijft staan. U monteert het deurgordijn gemakkelijk aan de binnenkant van uw deur. Ongestoord genieten van
Adviesverkoopprijs
€ 31,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Geniet van frisse lucht in huis, zonder gestoord te worden door naar binnen vliegende insecten. Met dit vliegengordijn van Travellife houdt u ze allemaal buiten, terwijl de deur lekker open blijft staan. U monteert het deurgordijn gemakkelijk aan de binnenkant van uw deur.

Ongestoord genieten van frisse lucht

De Travellife Chenille taupe zorgt ervoor dat u ongestoord van frisse lucht in huis kunt genieten. Rondvliegende insecten kunnen niet langs het deurgordijn, dus die blijven buiten. Waar ze thuishoren! Handig aan dit deurgordijn is dat kinderen en huisdieren gewoon op eigen gemak naar binnen en buiten kunnen lopen. Dit is een voordeel op een hordeur, die u voor ze open moet maken. De chenilles zijn gemaakt van zacht polypropyleen, waardoor de slierten prettig aanvoelen wanneer u erdoorheen loopt. Dankzij het speelse ontwerp staat dit vliegengordijn ook nog eens gezellig in uw huis!

Belangrijkste kenmerken

  • Materiaal: polypropyleen
  • Kleur: taupe
  • Afmetingen: 185 x 56 cm
  • Pvc frame
  • Inclusief draagtas

Gebruiksvriendelijk deurgordijn

Het ophangen van uw Travellife Chenille is snel gedaan. U kunt hem zelf eenvoudig monteren aan de binnenkant van uw deur. Het gordijn is 56 cm breed en 185 cm lang, maar kan ook ingekort worden voor een kleinere deurmaat. U kunt de slierten namelijk eenvoudig op de juiste lengte afknippen. Brand de uiteinden van de touwtjes met een lange aansteker tot de onderkant gesmolten is om rafelen te voorkomen. De chenille wordt geleverd in een handige draagtas waar u het deurgordijn in kunt vervoeren en op kunt bergen.

Laat het warme weer maar komen! Met dit deurgordijn geniet u altijd van frisse lucht in huis. de sierlijke slingers zijn een vrolijke toevoeging aan elk interieur.

Specificaties
Merk Travellife
Serie Chenille
EAN code 8712757466030
Primaire kleur Bruin
Breedte (cm) 56
Hoogte (cm) 185
Gewicht (kg) 1,164
Garantie 2 jaar
Inkortbaar Ja
Materiaal Polypropyleen
Materiaal frame PVC

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden