Travellife Chenille Rain grijs/groen 56x185cm

Art nr. 3416071
Dit deurgordijn van Travellife houdt alle insecten buiten. Zo kunt u rustig genieten van frisse lucht, zonder last te hebben van beestjes in huis. U monteert het vliegengordijn gemakkelijk aan de binnenkant van uw deur! Ongestoord genieten van frisse lucht De Travellife Chenille Rain zorgt
Adviesverkoopprijs
€ 31,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Dit deurgordijn van Travellife houdt alle insecten buiten. Zo kunt u rustig genieten van frisse lucht, zonder last te hebben van beestjes in huis. U monteert het vliegengordijn gemakkelijk aan de binnenkant van uw deur!

Ongestoord genieten van frisse lucht

De Travellife Chenille Rain zorgt ervoor dat u heerlijk van frisse lucht in huis kunt genieten. Rondvliegende insecten kunnen niet langs het deurgordijn, dus die blijven buiten. Waar ze thuishoren! Handig aan dit deurgordijn is dat kinderen en huisdieren gewoon op hun gemak naar binnen en buiten kunnen lopen. Dit is een groot voordeel ten opzichte van een hordeur, die u voor ze open moet maken. De chenilles zijn gemaakt van zacht polypropyleen, waardoor de slierten prettig aanvoelen wanneer u erdoorheen loopt. Dankzij het speelse ontwerp staat dit vliegengordijn ook nog eens gezellig in uw huis!

Belangrijkste kenmerken

  • Materiaal: polypropyleen
  • Kleur: grijs/groen
  • Afmetingen: 185 x 56 cm
  • Pvc frame
  • Inclusief draagtas

Gebruiksvriendelijk deurgordijn

Het ophangen van uw Travellife Chenille is snel gedaan. U kunt hem zelf eenvoudig monteren aan de binnenkant van uw deur. Het gordijn is 56 cm breed en 185 cm lang, maar kan ook ingekort worden voor een kleinere deurmaat. U kunt de slierten namelijk eenvoudig op de juiste lengte afknippen. Brand de uiteinden van de touwtjes met een lange aansteker tot de onderkant gesmolten is om rafelen te voorkomen. De chenille wordt geleverd in een handige draagtas waar u het deurgordijn in kunt vervoeren en op kunt bergen.

Laat het warme weer maar komen! Met dit deurgordijn geniet u altijd van frisse lucht in huis. De sierlijke slingers zijn een vrolijke toevoeging aan elk interieur.

Specificaties
Merk Travellife
Serie Chenille
Model Rain
EAN code 8712757449897
Primaire kleur Grijs
Secundaire kleur Groen
Breedte (cm) 56
Hoogte (cm) 185
Gewicht (kg) 0,97
Garantie 2 jaar
Inkortbaar Ja
Materiaal Polypropyleen
Materiaal frame PVC

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden