Thule Slide-out Step 550 Ducato Jumper Boxer 12V V19

Art nr. 9319890
Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het in- en uitstappen van uw kampeerbusje? De Thule Slide-Out Step 550 is een stabiel en automatisch uitschuifbaar opstapje voor een veilige toegang tot uw voertuig. Dit model is speciaal bedoeld voor Fiat Ducato kampeerbussen vanaf 2007. Opstaptrede voor de Fiat
Adviesverkoopprijs
€ 419,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het in- en uitstappen van uw kampeerbusje? De Thule Slide-Out Step 550 is een stabiel en automatisch uitschuifbaar opstapje voor een veilige toegang tot uw voertuig. Dit model is speciaal bedoeld voor Fiat Ducato kampeerbussen vanaf 2007.

Opstaptrede voor de Fiat Ducato

De Slide-Out Step van Thule wordt onder uw kampeerbusje gemonteerd en creëert een optimale afstand tussen de trede en de grond. U kunt hierdoor altijd makkelijk en veilig uw busje in of uit. Het voordeel van de Slide-Out Step is dat u een maximale bodemvrijheid behoudt onder het voertuig. Hij hoeft namelijk niet uitgeklapt te worden onder het voertuig, maar wordt automatisch naar binnen of naar buiten geschoven. U bedient de opstap met een eenvoudige schakelaar die vlekkeloos integreert in het interieur van uw kampeerbusje. In het geval van een stroomuitval kunt u hem ook gemakkelijk handmatig inschuiven. De opstaptrede is gemaakt van geribbeld geanodiseerd aluminium. Dit stevige materiaal biedt veel grip en is ook nog eens lichtgewicht. Met dit opstapje van hoge kwaliteit maakt u het uzelf gemakkelijk!

Belangrijkste kenmerken

  • Geschikt voor Fiat Ducato kampeerbussen vanaf 2007
  • draaggewicht: 200 kg
  • Geen scherpe randen aan de voorkant
  • Bediening: elektrisch, 12 V
  • Gemaakt van geribbeld geanodiseerd aluminium
  • Maat 550

Makkelijk en veilig

Bij de Slide-Out Steps van Thule staat veiligheid voorop. De hoeken van de opstaptrede zijn afgerond, zodat u zich niet kunt openhalen aan scherpe randen. Daarnaast zorgen het geribbelde aluminium en de antislipstroken ervoor dat u niet uitglijdt. Zelfs bij vochtig weer kunt u de opstap dus veilig gebruiken. U kunt er ook voor kiezen om ledverlichting aan het opstapje toe te voegen voor optimale zichtbaarheid in het donker. Ten slotte biedt de Slide-Out Step naast veiligheid nog een voordeel: geïntegreerde borstels zorgen ervoor dat u stof buiten uw busje houdt. Met dit opstapje van Thule profiteert u dus op alle vlakken!

De Slide-Out Step van Thule is van zeer hoge kwaliteit en gaat lang mee. Een slimme, multifunctionele kabelconnector voorkomt dat water en stof de trede kunnen binnendringen. Dit zorgt ervoor dat de opstap goed blijft functioneren. Met de Thule Slide-Out Step kiest u voor veiligheid en gemak.

Specificaties
Merk Thule
EAN code 5415182047890
Primaire kleur Zilver
Extern artikelnummer 301801
Aantal treden 1
Bediening Automatisch
Breedte (cm) 56
Hoogte (cm) 10
Lengte (cm) 65
Gewicht (kg) 6,55
Draagvermogen (kg) 200
Materiaal Aluminium
Aansluitspanning 12

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden